€14.96

Comedyhuis Club - Showcase

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

De Kargadoor

Oudegracht 36

3511 AP Utrecht

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 1 day before event

Event description

Description

Voor het leukste avondje uit in Utrecht moet je in de Comedyhuis Club zijn, met elke zaterdag een show met de beste stand-up comedians uit binnen- en buitenland. En dat alles in het hartje van de Domstad, zodat je na een avond hard lachen kan gaan stappen in een van de vele fijne kroegjes, café’s en clubs van Utrecht. En dan is een kaartje voor de Comedyhuis Club Showcase op zaterdag ook nog eens minder dan 15 euro (13,50 + 1,46 servicefee). Da’s nog eens een prijs waarvan je gaat lachen!

Bij de Comedyhuis Club Showcase zie je elke week een wisselend gezelschap van 3 tot 4 topcomedians optreden die vanuit binnen- en buitenland naar Utrecht komen om met de leukste grappen het dak eraf te knallen. (En da’s best een prestatie, want de shows zijn meestal in de kelder.)

Utrech International Comedy Festival
Op 6 en 7 april 2018 organiseert het Comedyhuis het Utrecht International Comedy Festival. In dat weekend zijn er geen clubshows in de Kargadoor. Tickets voor het festival dat weekend zijn hier te verkrijgen.

Groepsuitje
Bedrijfsfeestje? Voetbalteam kampioen? Kerstborrel? Vrijgezellenfeestje? Verjaardag? Uitje met de zaak? De Comedyhuis Club ontvangt graag groepen. Eventueel kan je zelfs voor een schappelijke prijs de hele club afhuren als je wat meer behoefte hebt aan privacy. Alles kan geregeld worden! Laat ons even weten wat je van plan bent via info@comedyhuis.nl.

Route
De Comedyhuis Club zit in De Kargadoor aan de Oudegracht 36 in het centrum van Utrecht. Meer informatie over de route nodig? Klik hier!

Prijs
Een ticket voor de Comedyhuis Club Showcase op zaterdag is 14,96 in de voorverkoop (13,50 + 1,46 service fee). Zorg dat je op tijd je kaarten haalt, aan de deur zijn ze namelijk 16,50 euro.

Topcomedians

De kelder van de Comedyhuis Club staat onder comedians bekend als een van dé beste plekken voor comedy, en dat zie je terug in de kwaliteit van de comedians. Wilko Terwijn, Roel C. Verburg, Maureen Younger (UK), Berit Companjen, Stefan Pop, Leon van der Zanden, Adam Fields (UK), Harry Glotzbach, Thomas Smith (BE), Ro Campbell (AUS), Jennifer Evenhuis, Ruud Smulders, Marlon Kicken en natuurlijk Comedyhuisleden Jeroen Pater, Soula Notos, Lambert-Jan Koops, Hans Gommer, Felix Heezemans, Jurg van Ginkel, Hassan el Rahaui, Hank, Vanessa Jorissen en Ronald Smink: allemaal zijn ze regelmatig te zien in de Comedyhuis Club.


Perfect avondje uit
Met een kaartje voor de Comedyhuis Club heb je eigenlijk het begin van het perfecte avondje uit al geregeld. Want niet alleen is een kaartje minder dan 15 euro maar de show is op een schappelijk tijdstip (rond 23.00 uur) afgelopen waarna je zo de binnenstad van Utrecht inloopt om te genieten van de vele kroegjes, café’s, barretjes, en clubs (TivoliVredenburg, Ekko, Poema, BASIS) die in de buurt zitten.

Share with friends

Date and Time

Location

De Kargadoor

Oudegracht 36

3511 AP Utrecht

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refunds up to 1 day before event

Save This Event

Event Saved