€9.81

Comedyhuis Club: Wouter Monden - Zomaar (Try-Out)

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

De Kargadoor

Oudegracht 36

3511 AP Utrecht

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 1 day before event

Event description

Description

Op zaterdag 10 maart speelt Wouter Monden de tweede tryout van zijn solovoorstelling Zomaar. De show die hij speciaal voor het Utrecht International Comedy Festival op vrijdag 6 en zaterdag 7 april heeft geschreven, gaat hij nu testen in de intieme comedykelder van de Comedyhuis Club in Utrecht. En daar wil jij bij zijn! Want dit is grappig, scherp en... nou ja, misschien leer je af en toe nog wat ook!

Als kind doe je waar je zelf zin in hebt, tot je ineens je best moet gaan doen op school. Waarom? Zodat je goede cijfers haalt, waarmee je een goede opleiding kan doen. Zodat je een goede baan kan krijgen, waar je zoveel stress van krijgt dat je met een burn-out thuis komt te zitten. Zodat je dan te horen krijgt dat je vaker moet gaan doen waar je zelf zin in hebt. Net als toen je kind was.

In Zomaar gaat Wouter Monden op zoek naar het antwoord op de vraag: “Waarom doe je nou eigenlijk wat je doet?”. Tijdens het schrijven van deze voorstelling geeft Wouter Monden een unieke kijk achter de schermen. In wekelijkse vlogs is tot aan de premiere in 2018 (op het Utrecht International Comedy Festival op vrijdg 6 en zaterdag 7 april in TivoliVredenburg) te zien wat er allemaal bij het creatieve proces komt kijken. Zo vertelt Wouter waarom hij doet wat hij doet.

Share with friends

Date and Time

Location

De Kargadoor

Oudegracht 36

3511 AP Utrecht

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refunds up to 1 day before event

Save This Event

Event Saved