Cre8tiveRevolution Roundtable: Hoe stel je gezonde grenzen? (NL)

Cre8tiveRevolution Roundtable: Hoe stel je gezonde grenzen? (NL)

Actions and Detail Panel

Sales Ended

Date and time

Location

Online event

Refund policy

Contact the organiser to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Op 10 mei 2022 (12:00 - 13:00 uur) organiseert Cre8tiveRevolution een Roundtable over hoe je als multi-passionate een inkomen kan creëren.

About this event

Over Marthe

Marthe Walter heeft een Bachelor in Human Resource Management, en werkt sinds 2017 als zelfstandig ondernemer. 

Als je aan Marthe vraagt wat ze nou precies doet, zal zich omschrijven als een multipassionate en multipreneur. Ze schreef haar onderneming zo breed mogelijk in, en onderneemt onder één KVK nummer in vier verschillende bedrijfstakken: schrijven, spreken, sparren en salsadansen. Naast ondernemen heeft ze vele interesses waaronder piano spelen, kleding maken, boeken lezen en talen leren. 

 

De kennis die ze uit het lezen van boeken haalt, slaat ze allemaal op, waardoor ze precies weet welke stukken voor welke ondernemer van toepassing zijn. Vanuit haar verschillende talenten wist ze een Blue Ocean te creëren, door anderen met deze kennis te ondersteunen.

 

Naast het bestuderen van boeken, schreef ze zelf twee boeken: ‘DNA van ontwikkeling’, de reisgids van organisatieontwikkeling en ‘Wat een baas’, een eerlijk boek over zelfstandig ondernemerschap. Marthe gelooft dat inspiratie de beste motivatie is en deelt daarom verhalen over lessen die ze in haar leven leert. 

 

Ben je benieuwd naar Marthe’s volledige creatieve revolutie en wil jij weten hoe ze de stap maakte van multi-passionate naar multipreneur? Schrijf je dan in voor de Roundtable, waar we gesprekken voeren met onze Community vol creatieve ondernemers.

Cre8tiveRevolution Roundtables

Tijdens #CreativeRevolution Roundtables worden relevante onderwerpen en persoonlijke uitdagingen besproken en worden lessen gedeeld.

Met de #CreativeRevolution Roundtables vieren we de diversiteit aan expertise, perspectief, wijsheid en enthousiasme. We brengen een groeiend netwerk van ondernemers en professionals samen wat leidt tot nieuwe interacties en connecties. Samen zetten we ons in voor het maken van positieve verandering in de creatieve sector. 

Deze evenementen worden georganiseerd in samenwerking met CLICKNL.

Share with friends