€313.04

CUSTOMER SUCCESS CLINIC 2018

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Spant!

Dr. A. Kuyperlaan 3

1402 SB Bussum

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

The Digital Heart of doing Business
Op donderdag 24 mei aanstaande organiseert CraniumConnect (voorheen DynamicsHUB) haar business event Customer Success Clinic, met als thema The Digital Heart of doing Business.

Business executives Frank Scholte (Prominent), Emile Das (Vattenfall/Nuon), Ron Meijer (Kiwa), Adrienne Wempe-de Jong (Kennr) en Niels Roos (Microsoft) zullen u in een bijzondere keynote presentatie inspireren met hun visie op customer engagement. Daarnaast hebben we na het succes in Dublin, Rob Hendriks gevraagd om ook voor onze Nederlandse gasten het inspirerende verhaal van de digitale transformatie van het Rijksmuseum te delen.

Dit is hét jaarlijkse evenement voor eindklanten van Microsoft, die uit eerste hand van collega-executives willen horen waarom zij succesvol zijn in hun transformatie naar een digitaal- en klantgedreven organisatie. Bovendien is de Customer Success Clinic de ideale plaats om aan de hand van interactieve sessies en contact met andere executives, inzicht te verkrijgen in welke business modellen en strategieën impact hebben en welke niet. Uiteraard zal zoals in voorgaande jaren, ook een blik op de toekomst geworpen worden over de impact van digital (o.a. AI, Analytics, Bots en IoT en Microsoft Dynamics 365) op customer success.

Voor wie?
Customer Success Clinic is voor eindklanten van Microsoft Business Applications en is gericht op tactische en strategische business executives die kennis en relevante inzichten willen verkrijgen van andere eindklanten die hun Microsoft succesverhaal van harte willen delen. Daarnaast is dit event ook geschikt voor executives die op de geïnformeerd willen worden over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van digital customer engagement binnen het Microsoft landschap. Er zijn inmiddels beperkte plaatsen beschikbaar.

Programma

08.00 – 10.00 Registratie & Koffie
10.00 – 12.00 Keynote door Kiwa, Prominent, Vattenval/Nuon, Kennr en Microsoft
12.00 – 13.00 CraniumConnect Lunch
13.00 – 14.30 Breakout sessie 1
14.30 – 15.00 Break
15.00 – 16.30 Breakout sessie 2
16.30 – 17.30 Borrel

Toegang

De entree voor leden van de CraniumConnect is gratis.
De reguliere entreeprijs is € 249,- excl. BTW.

Kortingscodes gelden enkel voor eindgebruikers van Microsoft Business Software. CraniumConnect behoudt het recht om de bezoeker toegang te weigeren bij onjuist gebruik van kortingscodes.

Endorsed by Microsoft.

Disclaimer: Indien u een partner bent en gratis voor dit evenement hebt geregistreerd, behoudt CraniumConnect het recht om uw registratie te annuleren.

Algemene Voorwaarden van CraniumConnect zijn van toepassing. • Emile Das

  Emile Das

  Vattenval/Nuon

  Lead Solution Architect

 • Ron Meijer

  Ron Meijer

  Kiwa

  Corporate ICT Director

 • Jay Ramsanjhal

  Jay Ramsanjhal

  CraniumConnect

  Chairman

 • Niels Roos

  Niels Roos

  Microsoft

  Technology Solutions Professional

 • Frank Scholte

  Frank Scholte

  Prominent

  CIO

 • Adrienne Wempe-deJong

  Adrienne Wempe-deJong

  Kennr

  CEO


Share with friends

Date and Time

Location

Spant!

Dr. A. Kuyperlaan 3

1402 SB Bussum

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved