€1,000

Daylove - Exclusive one to one Amsterdam Bootcamp (NL/EN) - max 4 / year

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Amsterdam

Dam

Amsterdam

Netherlands

View Map

Event description
Leer de mooiste vrouwen versieren in de straten van Amsterdam!

About this Event

Heb je het weleens meegemaakt? Je loopt in een winkelstraat en ze loopt je tegemoet. Haar blonde wapperende haren, haar zwoele blik in haar azuurblauwe ogen en haar wulps bewegende heupjes op hakjes doen je vermoeden dat je in een droom bent beland. Ze kijkt je regelrecht aan - maar jij denkt na.

Zal ik haar aanspreken of zal ik nadat ze is doorgelopen voorzichtig achterom kijken. Wat zullen de andere mensen wel niet denken als ik haar aanspreek en ontmoet? Is het niet vreemd om een vrouw overdag aan te spreken?

Deze gedachten stromen door je hoofd. Je bent emotioneel geblokkeerd en besluit door te lopen en eindigt eenzaam thuis op de bank. Je pakt je zak chips, je swiped wat met je tinder en gaat alleen naar bed. De enige echte kans voor je is die ene zaterdagnacht - waar je met al je vrienden in een kringetje in de kroeg staat en de ene na de andere vrouw beoordeeld - maar weigert ze aan te spreken.

Wat zou je leven veranderen als je de keuze hebt uit meerdere leuke vrouwen die bij jou passen en wat zou je als persoon veranderen als je de openheid en de moed zou hebben als je je authentieke mannelijke gevoelens durft te uiten én wat zou het waanzinnig zijn als je meer liefde kunt geven in deze wereld!

De vraag is: wat wil jij!

Hoe wil jij terugkijken op je leven? Heb je alles qua vrouwen eruit gehaald wat er in zit of heb je het idee dat je heel veel bent misgelopen?

Heb je je droomvrouw al? Of heb je iemand omdat je haar per se nodig hebt of voor de buitenwereld? Of durf je niet je relatie te beëindigen, omdat je bang bent om alleen over te blijven of dat je er misschien 'minder' voor terugkrijgt? Of is je relatie ten einde en wil je in een positieve energieke omgeving en op het ritme van de dag vrouwen leren ontmoeten?

Zo ja, dan is het tijd voor actie!

Stop met wachten, verander jezelf en daarmee je leven. Samen gaan we de overdag de straat op om jezelf te leren openen naar vrouwen - op een authentieke vriendelijke wijze die past bij jou. We gaan de mannelijke energiekanalen in het lichaam vol laten stromen met seksuele levensenergie en gaan samen werken aan de aantrekkingskracht op vrouwen en een overvloedsituatie bewerkstelligen!

We streven naar werkelijke vrijheid: de vrijheid om elke vrouw op ieder moment van de dag en in elke sociale dynamiek aan te kunnen spreken en te ontmoeten, de vrijheid om te leren loslaten en te focussen op de vrouwen die werkelijk bij jou passen en energie opleveren én de vrijheid om later een vrouw uit overvloed voor langer termijn te kunnen kiezen.

Ik daag je uit om samen met mij dit enerverende avontuur aan te gaan en daardoor werkelijk te investeren in jezelf, in je zelfvertrouwen, in je geluksniveau en in je vrijheid!

Mijn ondersteuning:

- Seksuele energie-transformatie

- Daylove vanuit het principe van MOMENTUM en FLOW

- Impact -op het moment van aangaan van - en tijdens - de interactie

- Gesprekstechnieken, onderwerpen en gedragspatronen

- Leiderschapskwaliteiten

- Lichaamshouding

- Omgaan met verschillende energievelden

- Date-technieken

- Het stimuleren van zelfvertrouwen

- Presentatietechnieken

- Assertiviteitstraining

- Sociale vaardigheden

- Inlevingsvermogen in vrouwen

- Het aanpakken van aanspreekangst

- Leven vanuit een overvloed aan vrouwen

- Snel nieuwe sociale contacten opdoen

- Geluid en video-opnames voor feedback

- Één op één onderverdeelde aandacht

- 3 jaar intensieve Daylove-ervaring

- Toegang tot de Daylove Community groepsapp en de Daylove

- Exclusive one-to-one app

- Let your sexual energy flow!

Mijn grootste kwaliteit als coach is dat ik heel veel overzie en aanvoel. Ik voel welke vrouwelijke energie bij je past en wat jij nodig hebt om persoonlijk te kunnen groeien!

Reviews (discretie)

Student Utrecht University

''Ik heb op 2 juni een coachingsessie gevolgd bij Guido. We spraken af in Amsterdam waar hij me heeft gecoacht op het gebied van daylove. Naar mijn mening is Guido een uitstekende coach! Hij voelt precies aan wat je sterke en je zwakke punten zijn en weet dit te corrigeren met directe aanwijzingen en oefeningen die hij met je doet om jezelf daarin te verbeteren. Hij weet wat het niveau is van de coachee en diens opnamesnelheid van nieuwe informatie wat ten goede komt van een op maat gemaakt leerproces.

We hebben verscheidene oefeningen gedaan waar we specifiek ingingen op een aspect van de interactie. Zoals verbal, physical en het spiken van emoties gedurende het gesprek. Guido leerde me bijvoorbeeld dat het helemaal niet verkeerd is om fysieker te worden tijdens het praten met een vrouw op straat. Dit voelde voor mij nog vrij onnatuurlijk aan in het begin, maar met enige oefening werd het vrijwel een tweede natuur. Knuffels en aanraken op de schouders was daar een onderdeel van. Daarna liet Guido me twee minuten lang vrij associëren en alles zeggen wat in me opkwam, waarbij ik luid en duidelijk moest praten. Kortom een hele nuttige ervaring waar ik nu op verder kan bouwen en mezelf door kan ontwikkelen!''

Actuaris / Financial Risk Manager:

''In maart 2018 heb ik een coachingsessie gehad van Guido. We hadden in de parkeergarage van Hoog Catharijne in Utrecht afgesproken en daar begon de coaching direct. Ik voelde me die avond niet zo goed, wellicht ook van de spanning voor het gamen, maar Guido kwam direct met een goede opwarmoefening. Ik moest een aantal keer een minuut vrijuit praten daarbij lettende op stemgebruik en lichaamstaal. Ik begon los te komen. We gingen hoog Catharijne in en Guido vroeg me meerdere mensen de weg te vragen en complimenten te geven binnen een bepaalde tijd. Ik vond dit lastig, maar elke approach ging makkelijker. Guido was streng, maar de opdrachten waren duidelijk, hij pushte me waar nodig op een goede manier. Na deze opwarmoefeningen heb ik verschillende langere approaches gemaakt, en zelfs meervoudige sets aangesproken. Guido bleef daarbij in de buurt, had een positieve inslag en voorzag me van goede feedback. Al met al een avond waarbij ik vanuit een laag energielevel door de juiste opbouw van oefeningen en de juiste coaching toch leuke approaches heb gemaakt.''

IT-specialist in de bankensector:

''Guido heeft goede potentie als datingcoach. Hij geeft praktische en concrete adviezen. Hij benoemt wat je goed doet en wat beter kan en geeft toepasbare tips om meer impact te hebben tijdens je interactie. Ik zou hem zeker aanraden als je je resultaten met daygame wil verbeteren.''

Proces-supporter uit de metaalindustrie:

''Tijdens het eerste kennismakingsgesprek met Guido merkte ik dat het een rustige, kalme en aardige jongen is. We hadden afgesproken in een superdeluxe lounge waar ik mezelf opgelaten voelde als bescheiden Limburger. Hij wist al snel rust te creëren waardoor ik vertrouwd raakte met de omgeving en met Guido. Tijdens de coaching wist hij exact hoe hij het bij mij aan moest aanpakken, om rustig stapje voor stapje verder te gaan. Bij problemen wist hij de juiste vragen te stellen en mij bewust van te maken om diverse blokkades te doorbreken.''

Eigenaar omvangrijke agrarische onderneming±

''Door de training van Guido heb ik mijn grenzen flink verlegd. Ik voel me vrijer om vrouwen aan te spreken. Ik heb gemerkt dat met de juiste attitude, tactiek, strategie en zelfreflectie, vrouwen kunt krijgen die je wilt. Het is echt een kwestie van oefening. Guido heeft lekker veel brains en geeft uitstekende feedback. Het is fijn om met hem op stap te gaan!''

Greetz,

GuidoFox - Evolve your Life!

www.GuidoFox.nl

Share with friends

Date and Time

Location

Amsterdam

Dam

Amsterdam

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved