€1,000

Daylove - Exclusive one to one Amsterdam Bootcamp (NL/EN) - max 4 / year

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Amsterdam

Dam

Amsterdam

Netherlands

View Map

Event description
Leer de mooiste vrouwen versieren in de straten van Amsterdam!

About this Event

Heb je het weleens meegemaakt? Je loopt in een winkelstraat en ze loopt je tegemoet. Haar blonde wapperende haren, haar zwoele blik in haar azuurblauwe ogen en haar wulps bewegende heupjes op hakjes doen je vermoeden dat je in een droom bent beland. Ze kijkt je regelrecht aan, maar jij denkt na. Zal ik haar aanspreken of zal ik nadat ze is doorgelopen voorzichtig achterom kijken. Wat zullen de andere mensen wel niet denken als ik haar aanspreek? Is het niet vreemd om een vrouw overdag aan te spreken?

Deze gedachten stromen door je heen. Je bent emotioneel geblokkeerd. Je besluit door te lopen en eindigt eenzaam thuis op de bank. Je pakt je zak chips, je swiped wat met je tinder en gaat alleen naar bed. De enige echte kans voor je is die ene zaterdagnacht waar je met al je vrienden in een kringetje in de kroeg staat en de ene na de andere vrouw beoordeeld, maar weigert ze aan te spreken.

Wat zou je leven veranderen als je de keuze zou hebben uit meerdere vrouwen die bij jou passen, wat zou je als persoon veranderen als je de openheid en het lef zou hebben als je je eigen authentieke mannelijke gevoelens durft te uiten en wat zou het waanzinnig zijn als je meer liefde kan geven in deze wereld!

De vraag is: wat wil jij! Hoe wil je terugkijken op je leven? Heb je alles qua vrouwen eruit gehaald wat er in zit of heb je het idee dat je heel veel hebt misgelopen?

Heb je je droomvrouw al? Of heb je iemand omdat je haar nodig hebt, of voor de buitenwereld? Durf je niet je relatie te beëindigen, omdat je bang bent om alleen over te blijven of dat je er misschien minder voor terugkrijgt? Of is je relatie beëindigd en wil je in een positieve energieke omgeving en op het ritme van de dag vrouwen leren ontmoeten?

Zo ja, dan is het tijd voor actie!

Stop met wachten en neem je verantwoordelijkheid! Verander jezelf en daarmee je leven! Samen gaan we de straat op om jezelf te leren openen naar vrouwen - op een authentieke vriendelijke wijze die past bij jou. We gaan de mannelijke energiekanalen in jouw lichaam vol laten stromen met seksuele levensenergie! We gaan samen werken aan jouw aantrekkingskracht op vrouwen en een overvloedsmentaliteit en -situatie ontwikkelen!

We gaan streven naar werkelijke vrijheid: de vrijheid om een vrouw uit overvloed te kiezen, de vrijheid om elke vrouw op ieder moment van de dag en in elke sociale dynamiek aan te kunnen spreken en de vrijheid om te leren loslaten en te focussen op de vrouwen die werkelijk bij jou passen en energie voor jou opleveren!

Ik daag je uit om samen met mij dit enerverende avontuur aan te gaan en daardoor werkelijk te investeren in jezelf, in je zelfvertrouwen en in je vrijheid!

Mijn ondersteuning:

- Daylove vanuit het principe van MOMENTUM en FLOW

- Impact en logistiek

- Gesprekstechnieken en gedragspatronen

- Leadership qualities

- Lichaamshouding

- Instant-date skills

- Zelfvertrouwen-boost

- Presentatietechnieken

- Assertiviteitstraining

- Sociale vaardigheden

- Inlevingsvermogen

- Fearless-approaches

- Fulfillment life with abundance!

- Life changing experience!

- Snel nieuwe sociale contacten opdoen!

- Één op één onderverdeelde aandacht

- 3 jaar intensive daylove-ervaring

- Let your sexual energy flow!

- Toegang tot de exclusieve Daylove-groepsapp

Mijn grootste kwaliteit als coach is dat ik heel veel overzie en aanvoel. Ik voel welke vrouwelijke energie bij je past en wat jij nodig hebt om te kunnen groeien!

Link voor meer informatie:

https://www.guidofox.nl/daylove/courses/high-end-2-daagse-amsterdam-transformation-bootcamp/

Greetz,

GuidoFox - Evolve your Life!

www.GuidoFox.nl

Share with friends

Date and Time

Location

Amsterdam

Dam

Amsterdam

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved