€450

Daylove Holiday - Budapest (NL/EN) - max 1 / year

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Barcelona

Ramba

Barcelona

Spain

View Map

Event description
Versier de mooiste vrouwen in de straten van Budapest!

About this Event

Wil jij binnen één week extreem goed worden in het maken van liefdevol contact met vrouwen: een werkelijke persoonlijke transformatie ondergaan!

Ben je net begonnen met het versieren van vrouwen of ben je al een eind op weg, maar wil je eindelijk die vrouwen ontmoeten waar je al jaren van droomt! Of heb je het gevoel dat er meer in het 'vat' zit, maar je bent emotioneel geblokkeerd en het komt er dus maar niet uit of heb je het gevoel dat je heel veel leuke vrouwen hebt misgelopen in je leven en je wilt dit graag inhalen! Of kom je net uit een relatie en wil je er even flink tussenuit!

Dat kan! Je kunt nu met mij op reis!

Je leert in deze week zoveel nuttige dingen over het versieren van vrouwen en vrouwenpsychologie, waardoor jij deze kennis je hele leven lang kunt inzetten en gebruiken. We gaan in deze week veelvuldig werken aan je social skills met vrouwen. Deze week is een ware onderdompeling naar je authentieke mannelijke identiteit!

In mijn ruime ervaring in het versieren van vrouwen heb ik de meeste fouten ooit gemaakt, waardoor ik je ga behoeden om deze fouten in de toekomst niet meer te maken!

Ik werk als coach met het principe van FLOW: the psychology of optimal experience. Dit is onze werkelijke natuurstaat waarin jij boven jezelf uitstijgt, snel leert en moeiteloos nieuwe, spontane en creatieve inzichten en inspiraties opdoet. Deze staat is tegelijkertijd de alpha-staat: de staat van diepe ontspanning. We gaan samen vanuit deze ontspanning veelvuldig leuke vrouwen ontmoeten.

Je komt deze week in een oer-instinctieve mannelijke FLOW die je nog nooit eerder van binnen hebt gevoeld. We gaan van het denken naar het voelen: van het zintuiglijke naar het vormloze, het onzichtbare en het tijdloze. Je hart werkt in deze staat vloeiend samen met je verstand. In de wereld van FLOW ligt ontzettend veel ongerealiseerd puur potentieel.

Je ontwikkelt in deze week een ‘zesde zintuig’ voor vrouwen: wie staat er open voor liefde en warmte en wie niet. Wanneer je je leert afstemmen op je gevoel en je bent in FLOW ga je dat haarfijn aanvoelen.

Deze week staat in het teken van constante zelfvernieuwing en maak je je los van welke persoonlijke of collectieve maatschappelijke conditionering dan ook! Het kind dat jarenlang in je persoonlijkheid onderdrukt is geweest komt deze week weer los!

Je begeeft je deze week steevast in seksuele energievelden, waardoor jij automatisch deze seksuele energieën zal absorberen in jouw eigen energieveld. Vrouwen voelen deze seksuele energie aan en reageren daar extreem positief op.

Je voelt je in deze week zo ontzettend open en vrij, waardoor alles wat er in je gedachten opkomt je direct uit: jouw seksuele energie zal daardoor moeiteloos naar vrouwen gaan stromen.

Je wordt zo ontzettend spontaan en aanwezig. Het geconditioneerde denken laat je los, waardoor oude overlevings-, beschermings- en angstgedachtes en reacties en emoties verdwijnen: je seksuele energie gaan stromen vanuit een open hart!

Ik neem in deze week al je zorgen bij je weg, waardoor jij je volledig kan richten op het ontmoeten van leuke vrouwen. We focussen volledig op jouw ontwikkelingsproces, waardoor de resultaten vanzelf komen. Ik laat je in aanraking komen met de kracht van gedachten.

Het transformeren van jouw seksuele energieveld naar een hogere graad van seksuele energie staat voorop. We gaan samen volledig op in het in aanraking komen met vrouwelijke energie, met een concentratie, alertheid en doelgerichtheid die zijn weerga niet kent. Je zult volledig opgaan in deze activiteit, waardoor je alles om je heen vergeet - de tijd vliegt werkelijk voorbij.

De intensiteit aan sociale interacties met vrouwen in deze week zorgt ervoor dat jij gedragspatronen van vrouwen gaat herkennen, dat je verbale kwaliteiten waanzinnig toenemen en dat jij je beter leert afstemmen op vrouwelijke energie. Deze week kom je alleen maar in aanraking met lachende vrouwen: je lichaam stroomt vol met positieve energie.

Ik geef je als coach instant-feedback, waardoor succes en falen onmiddellijk duidelijk zal worden en waardoor jij je eigen handelen direct kan aanpassen. Ik zal zorgen dat mijn opdrachten met vrouwen uitdagend zijn, maar niet te moeilijk: je blijft daardoor in een gezonde natuurlijke FLOW. Ik coach gebalanceerd: enerzijds stimuleren en anderzijds ruimte geven, zodat jij je optimaal in vrijheid kunt ontwikkelen.

Deze week hebben wij het gemeenschappelijke doel jouw beter te maken in de omgang met vrouwen. Deze week staat in het teken van geven, zonder iets terug te verwachten. Je komt de dames daadwerkelijk iets geven! Jouw energie is haar energie! Je zult ook merken dat het ontmoeten van vrouwen leuk gaat worden en niet alleen maar spannend.

Na afloop van deze week heb jij een ware seksuele energietransformatie ondergaan waar jij je hele leven op kunt teren!

Mijn ondersteuning:

- Seksuele energie-transformatie

- Versieren vanuit een natuurlijke FLOW

- Impact, gesprekstechnieken, gedragspatronen en logistiek

- Date skills

- Leadership qualities

- Instant-date skills

- Zelfvertrouwen-boost

- Presentatietechnieken

- Sociale vaardigheden

- Inlevingsvermogen

- Fulfillment life with abundance!

- Life changing experience!

- Let your sexual energy flow!

- Toegang tot de exclusieve Daylove-groepsapp!

- Regel je eigen vliegtickets en hotel/appartement!

GuidoFox

Share with friends

Date and Time

Location

Barcelona

Ramba

Barcelona

Spain

View Map

Save This Event

Event Saved