De Friends Quiz | Groningen

De Friends Quiz | Groningen

Actions and Detail Panel

Sold Out

Date and time

Location

Huize Maas

52 Vismarkt

9711 KV Groningen

Netherlands

View map

Refund policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

De Friends Quiz volume.1

About this event

Vanaf heden verkopen wij onze tickets via onze eigen website: https://quizfunevents.com/quizagenda/de-friends-quiz-volume-1-groningen/

⬇ For English scroll down ⬇

De best gewaardeerde sitcom is aller tijden gaat al 25 jaar mee en is nog ongekend populair. In 2020 alleen al hebben netflix kijkers wereldwijd er 54,3 miljoen uur van bekeken en dat is niet gek getuige het tijdloze, herkenbare karakter hiervan.

Friends heeft wereldwijd een grote impact gehad op de mensen die ermee zijn opgegroeid. En dat blijft voortduren, want ook de nieuwe generatie omarmt het massaal en daarom is het nu tijd voor een avond waarop al jullie bingewatchers het tegen elkaar kunnen opnemen in deze quiz over alle 236 afleveringen.

In 8 ronden met vragen, foto’s en een hoop fragmenten gaan we jullie kennis testen over de grappige karakters, de vele gastrollen en de beste quotes uit de serie.

Dit is een andere quiz dan de quiz van 24-04

Belangrijk:

- Teams 2 t/m 5 personen.

- Kosten €18.50 per team.

- Geef van te voren je teamnaam door.

Not speaking Dutch? and you would like to play the quiz in English. This is not a problem. We will translate the questions in English for you!

Important:

- Participation € 18.50 per team.

- Teams from 2 to 5.

- Provide your team name in advance.

#huizemaas #Quizfunevents #jansenenjansen #groningen #uitgaaningroningen #uitgaangroningen #indebuurtgroningen #quizzen #pubquiz #trivia

Share with friends

Save This Event

Event Saved