€21

do 28 januari Volle maan ritueel Maan der vernieuwing

Actions and Detail Panel

€21

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

De Werfeling

Oudegracht aan de werf 163

3511 AK UTRECHT

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Event description
De maan van de maand Januari staat voor ‘vernieuwing’. Het is de maan van loslaten, het oude sterft af opdat er ruimte komt voor het nieuwe

About this Event

De maan van de maand Januari staat voor 'vernieuwing'.  Het is de maan van loslaten, het oude sterft af opdat er ruimte komt voor het nieuwe.

De winterperiode nodig ons uit naar binnen te keren, lekker warm bij een warm vuur met een dikke trui en sokken. De weg naar binnen gaat over  voelen welke dingen in ons leven vragen om afronding en welke verlangens in ons leven vragen om nu geboren te worden.

Nieuwe maan 13 januari

Volle maan 28 januari

Daarbij gaat de Volle Maan die op 28 januari tussen de sterren staat specifiek over, het loslaten van dat wat niet langer dienstbaar is aan jouw leven.  Het treft een periode van rust & contemplatie.  We nemen je mee in dit krachtige & magische ritueel en laten je kennis maken met de kracht van de volle maan en manieren waarop je het oude los kunt laten.

Neem je deel in de Werfeling dan begint het ritueel om 19.00u met een smudge reiniging. Daarop geven we een uitleg aan de hand van onze ‘steencirkel’.  Om 20.00u begint een specifieke volle-maan meditatie, waarbij je een persoonlijke maan-kaart kunt trekken, die je meeneemt in de meditatie. De meditatie duurt circa 45 minuten. Na afloop is er gelegenheid voor een kop thee.

Het hele ritueel duurt circa twee uur.

Online deelnemen

De meditatie kun je ook online bijwonen.

Deze volle maan meditatie is gericht op de betekenis van deze specifieke maan. Het kan je inzicht geven in de betekenis ervan in jouw persoonlijk leven.

Je kunt tot 24u voor aanvang online en bij de kassa van de Werfeling aanmelden.

Nieuwe maan is een geschikt moment voor het realiseren van magische creaties. Meer daarover kun je lezen in ons opleidingsprogramma Het magisch hart.

volgende nieuwe maan 11 februari

Share with friends

Date and Time

Location

De Werfeling

Oudegracht aan de werf 163

3511 AK UTRECHT

Netherlands

View Map

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Save This Event

Event Saved