Doop verhalenbus-	verhalen, workshops, tearoom

Venster Acties

Doop verhalenbus- verhalen, workshops, tearoom

Doop mobiele rustplekjes met doorlopende activiteiten voor jong en oud! Tearoom, verhalen, origami, inspirerende lezingen...

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

De Klisse 37 Vredestraat 8400 Oostende Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

11/2/2023, een bijzondere datum ...Het is de startdatum van het project 'mobiele rustplekjes'. Op deze plekjes ga ik met ombuigverhalen aan de slag, in en rond de verhalenbus. Het doel: beperkende verhalen doorbreken.Het event start met een leuke verhaalvoorstelling, waarbij je het idee achter de rustplekjes leert kennen. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Programma- vrij aan te sluiten:14u00-14u30: Interactieve verhalende voorstelling, i.s.m. zangeres Marion Naert, mimespeler Mister Cooper en enkele figuranten die nog anoniem wensen te blijven. Het verhaal gaat over Meneertje Altijd Hetzelfde en mevrouwtje Altijd Anders en toont het doel aan van de mobiele rustplekjes.

Workshops/lezingen

15u: origami met Lili Chong- voor jong en oud, alles wordt stap voor stap uitgelegd.16u: 'Ontwaak de Aladdin in jou en maak je dromen waar', met Dennie Declercq- voor jong en oud.

17u: Het verhaal van de mobiele rustplekjes: dromen, durven, doen. Van beperking naar mogelijkheid, met Ann Vandenbossche Is het echt zo simpel? De uitdagingen in een sprookje omgezet. Vanaf 12 jaar.17u30: muziekcirkel aan de piano. Smeer je stem, breng je instrument mee of kom er gewoon bij. Voor iedereen!

Tussen 14u30 en 17u: doorlopend tearoom met een gratis kopje koffie en/of thee. Kom eens piepen op het mobiele rustplekje!

Jouw bijdrage: slechts €10, voor alles (voorstelling/workshops/gratis koffie& thee)

Je kan ook voor één workshop of lezing komen. De prijs blijft hetzelfde.

De opbrengst gaat naar de mobiele rustplekjes!

Ann

*de bus krijgt een eigen naam. Kom het ontdekken...