10 €
Een avond met Roek Lips

Een avond met Roek Lips

Venster Acties en details

10 €

Datum en tijd

Locatie

Landgoed de Wilmersberg

7 Rhododendronlaan

7587 NL De Lutte

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Een avond met Roek Lips over zijn boek 'wie kies je om te zijn'

Over dit evenement

Inloop: 19.30 uur

Start lezing 20.00 uur

In het inspirerende boek Wie kies je om te zijn? deelt Roek Lips verhalen en inzichten die je uitdagen tot reflectie. Want ondanks alles is er altijd een moment waarop je een keuze kunt maken.

Wie kies je om te zijn van Roek Lips is het boek voor iedereen die op zoek is naar zelfkennis, inspiratie en reflectie op de vraagstukken van onze tijd. Socrates wist het al: we hebben de echte dialoog nodig om te ontdekken wie we zijn en hoe we ons tot de wereld om ons heen verhouden. Het stellen van vragen en het gesprek daarover zijn volgens hem uitgangspunten voor een zinvol leven.

In Wie kies je om te zijn gaat Roek Lips in gesprek met meer dan honderd wetenschappers, kunstenaars, denkers en anderen – allen met een bijzondere levenservaring – op zoek naar inspiratie en houvast. De meeste mensen willen aan het einde van hun leven kunnen zeggen dat het de moeite waard is geweest. Maar wat betekent de moeite waard zijn in een tijd waarin niets meer vanzelfsprekend is? In Wie kies je om te zijn deelt Roek Lips de mooiste verhalen en inzichten en daagt je als lezer uit tot reflectie. Want ondanks alles wat er op je pad komt, is er altijd een moment waarin je een keuze kunt maken.

In Wie kies je om te zijn gaat Roek Lips in gesprek met Ahmed Aboutaleb, Paul de Blot, Louis van Gaal, Jan Geurtz, Bertold Gersons, Arnon Grunberg, Joke Hermsen, Reinbert de Leeuw, Irene van Lippe-Biesterfeld, Ivo van Hove, Typhoon, Paul Verhaeghe, Jan Terlouw en velen anderen.

De avond is inclusief een kop koffie/thee met wat lekkers!

Roek Lips

Roek Lips (1961) is een veelzijdig persoon. Journalist, schrijver, mentor, spreker, adviseur, bestuurder en film- en theatermaker. Met zijn scherpe en realistische blik op heden, verleden en toekomst heeft hij al velen weten te inspireren. Hij is medeoprichter van De Ontwikkelgroep, een organisatie gericht op het ontwikkelen van organisaties, mensen en creatieve concepten.

Thema’s als nieuw leiderschap, innovatie, (persoonlijke) transitie, omgaan met crisis, natuurlijk optreden en strategische verandering zijn bij hem in goede handen. Zijn verhalen en inspiratiesessies worden bij voorkeur op maat gemaakt, zijn authentiek en altijd voorzien van herkenbare voorbeelden. Kwetsbare onderwerpen gaat hij daarbij niet uit de weg.

Met zijn achtergrond als journalist en verleden als mediaman bij onder andere NPO, NCRV en VARA zorgt Roek Lips met zijn lezingen voor een aantrekkelijke combinatie van doorleefde verhalen, audiovisuele presentatie en ruime mogelijkheden voor interactie. Voor veel impact dus.

Zijn belangrijke drijfveer is de vraag hoe we onszelf kunnen verhouden tot grote veranderingen in een tijd die veel van mensen, bedrijven en organisaties vraagt. Dat vraagt om meer reflectie. Roek weet zijn eigen doorleefde ervaring te verbinden met de inzichten die hij in vele bijzondere gesprekken en ontmoetingen heeft opgedaan. In zijn interactieve lezingen en masterclasses confronteert hij de aanwezigen met vragen die zij nog niet eerder aan zichzelf en aan elkaar hebben gesteld.

Afbeelding van Een avond met Roek Lips

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen