Free

Energiebeweging Gorcumse Bedrijven

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Omnia College Gorinchem

27 Willem de Vries Robbeweg

4206 AK Gorinchem

Netherlands

View Map

Event description
Wat kunnen ondernemers allemaal doen aan energiebesparing en -opwekking? Inspirerende voorbeelden, presentaties, informatiemarkt, netwerken

About this Event

Programma

16.00: Ontvangst en informatiemarkt

16.30: Start programma met informatie over energie besparen en opwekken (incl. praktijkvoorbeelden)

19.30-20.00: Afronding, informatiemarkt en netwerkborrel

Deelname informatiemarkt

Om u een compleet beeld te geven van de mogelijkheden op het gebied van energiebesparing organiseren wij een informatiemarkt. Hier presenteren lokale ondernemers en instellingen hun diensten en producten op het gebied van energie besparen en opwekken om duurzame zaken te doen.

Wij hebben nog plaats op de informatiemarkt voor Gorcumse bedrijven die bijvoorbeeld isoleren, LED-verlichting, zonnepanelen, warmtepompen, etc. leveren. De bijeenkomst is gratis, maar voor deelname aan de informatiemarkt vragen we een bijdrage van € 150. U heeft hiervoor een tafel tot uw beschikking, die u kunt inrichten tot een promotiestand. Maximaal 5 bedrijven mogen een pitch geven van twee minuten om hun bedrijf te promoten.

Wilt u verzekerd zijn van een plaats? Geef u dan op. Dit kan bij Kirsten Schouten via telefoonnummer 06 5131 7774 of via e-mail: K.Schouten@gorinchem.nl.

Share with friends

Date and Time

Location

Omnia College Gorinchem

27 Willem de Vries Robbeweg

4206 AK Gorinchem

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved