Verkoop beëindigd

Fire to Inspire 21 april Utrecht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

BCN Utrecht CS

48 Catharijnesingel

3511 GC Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wat is het Fire to Inspire Event?
Het Fire to Inspire Event is een interactieve workshop waarin ik de deelnemers wil inspireren om net als ik bewust te worden van wie je bent, wat bij jou past en wat je wilt doen met je leven. De vraag "Wat wil ik nou echt?" staat centraal. Door middel van mijn verhaal, de verhalen van de deelnemers en verschillende opdrachten zet ik de deelnemers aan het denken omtrent de beantwoording hiervan.

Voor wie is het Fire to Inspire Event geschikt?
Voor iedereen die zich op welke wijze dan ook door mij en door anderen wil laten inspireren :)

En meer specifiek voor iedereen die speelt met de vraag "Wat wil ik eigenlijk echt?" en voor iedereen die diep van binnen al wel weet wat ze écht willen, die maar nog teveel beren op de weg zien om die droom achterna te gaan of überhaupt niet weten hoé die droom achterna te gaan . Naast de vraag "Wat wil ik?" komt de vraag "Hoe zet ik de eerste stap?" uitvoerig aan bod.

Wat levert het Fire to Inspire Event op?
Sowieso heel veel inspiratie. Maar daarnaast gaan de deelnemers aan het einde van de workshop naar huis met een waardevol inzicht over wat ze écht willen en met een praktische handleiding om hier thuis verder mee aan de slag te gaan.

Datum en tijd

Locatie

BCN Utrecht CS

48 Catharijnesingel

3511 GC Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen