Sales Ended

Food to be University

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Hal A

Klokgebouw

5617 Eindhoven

Netherlands

View Map

Event description

Description

Op 2 juni opent SingularityU The Netherlands haar deuren op Strijp-S in Eindhoven!

Singularity University (SU) is een prestigieus instituut uit de VS, dat gevestigd is op het onderzoekscentrum van Nasa in Silicon Valley. Het instituut richt zich op exponentieel groeiende technologische ontwikkelingen en welke impact die zullen hebben op ons dagelijks leven.

Een belangrijk onderdeel van SingularityU The Netherlands is de Innovation Hub. De Innovation Hub gaat fungeren als centrum voor trainingen en demonstraties van de technologieën die in Nederland worden ontwikkeld op dit gebied. De hub heeft als doel de nieuwste technologieën te laten zien aan het publiek, aan bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen om aan te tonen hoe de technologie ons gaat helpen om de grootste uitdagingen aan te gaan op het gebied van gezondheidszorg, energie, mobiliteit, voedsel, water en veiligheid.

Tijdens Food to be presenteert de SingularityU The Netherlands in samenwerking met AgriFood Capital en Brainport Development een bijzonder programma voor studenten en young professionals, over de impact van technologie op ons voedselsysteem: Food to be University. Dit is een unieke kans om kennis te maken met de nieuwste technologieën en ontwikkelingen en hoe zij een oplossing kunnen bieden voor de grootste voedseluitdagingen waar wij voor staan in de 21ste eeuw.

Programma
Het programma van SingularityU en de Innovation hub vindt plaats op 2 juni tussen 9:00-12:00 uur op de expo Food to Be. De moderator van deze interactieve lezingen is Janno Lanjouw (De Correspondent).

9:00-9:15 Welkomstwoord
9:15-10:00 Lezing Kees Aarts – CEO en oprichter van Protix
10:00-10:45 Lezing Prof. Mark Post – Universiteit van Maastricht en oprichter Mosa Meat
10:45-11:00 Korte pauze
11:00-11:45 Lezing Yuri van Geest – Board member SingularityU The Netherlands
11:45-12:00 Afsluiting

Date and Time

Location

Hal A

Klokgebouw

5617 Eindhoven

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved