€309.51 – €498.27

Friends of Search 2018

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

De Kromhouthal

Gedempt Hamerkanaal 231

1021 KP Amsterdam

Netherlands

View Map

Event description

Description

Friends of Search 2018: The best of editie

Na vier succesvolle edities van Friends of Search afgelopen jaren vindt op donderdag 8 februari 2018 de alweer 5de editie plaats. Omdat het de 5e keer is, pakken we groots uit: de beste sprekers van de afgelopen jaren plus de beste nieuwe sprekers van nu! Ook is er een extra track, vol interessante masterclasses om meer de diepte in te kunnen gaan. En geven we natuurlijk 's avonds ook een feestje! De komende maanden vertellen we je over alles meer. Maar je hoeft niet zo lang te wachten om een kaartje te kopen: dat kan natuurlijk nu ook al!

Je hoeft als (online) marketeer dus niet meer uit te wijken naar het buitenland als het om SEO- en SEA-congressen gaat. Friends of Search haalt searchexperts uit landen als Engeland, Duitsland en de VS, waar de ontwikkelingen vaak sneller gaan, naar Amsterdam om hun kennis en ervaring te delen. Na donderdag 8 februari 2018 weet je als bezoeker hoe andere organisaties zoekmachinemarketing en zoekmachineoptimalisatie inzetten en je bent ook op de hoogte van de belangrijkste, internationale ontwikkelingen in de wereld van search engine marketing.

Voor wie?
Friends of Search is bedoeld voor ervaren (online) marketeers en SEO- en SEA-specialisten aan de adverteerderszijde, die interesse hebben voor de veranderingen die nationaal en internationaal plaatsvinden in de wereld van search engine marketing. Maar ook voor specialisten aan bureauzijde is het evenement interessant, op donderdag 16 februari kunnen zij toetsen of ze nog in de pas lopen met de laatste ontwikkelingen.

Share with friends

Date and Time

Location

De Kromhouthal

Gedempt Hamerkanaal 231

1021 KP Amsterdam

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved