€246.59 – €372.43

Friends of Search 2020 - BE

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

THE EGG BRUSSELS

Bara Street 175

1070 Brussels

Belgium

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 1 day before event

Event description

Description

Friends of Search 2020

Na zes succesvolle edities van Friends of Search afgelopen jaren in Nederland vindt op woensdag 5 februari 2020 een extra en 1ste editie in Belgie plaats. In samenwerking met zusterorganisatie BAM. Op het programma de beste en nieuwste sprekers van nu! En geven we na de congresdag een borrel! De komende maanden vertellen we je over alles meer. Maar je hoeft niet zo lang te wachten om een kaartje te kopen: dat kan natuurlijk nu ook al!

Je hoeft als (online) marketeer dus niet meer uit te wijken naar het buitenland als het om SEO- en SEA-congressen gaat. Friends of Search haalt searchexperts uit landen als Engeland, Duitsland en de VS, waar de ontwikkelingen vaak sneller gaan, naar Amsterdam en Brussel om hun kennis en ervaring te delen. Na Friends of Search 2020 weet je als bezoeker hoe andere organisaties zoekmachinemarketing en zoekmachineoptimalisatie inzetten en je bent ook op de hoogte van de belangrijkste, internationale ontwikkelingen in de wereld van search engine marketing.

Voor wie?
Friends of Search is bedoeld voor ervaren (online) marketeers en SEO- en SEA-specialisten aan de adverteerderszijde, die interesse hebben voor de veranderingen die nationaal en internationaal plaatsvinden in de wereld van search engine marketing. Maar ook voor specialisten aan bureauzijde is het evenement interessant, op woensdag 5 feburari 2020 kunnen zij toetsen of ze nog in de pas lopen met de laatste ontwikkelingen.

Share with friends

Date and Time

Location

THE EGG BRUSSELS

Bara Street 175

1070 Brussels

Belgium

View Map

Refund Policy

Refunds up to 1 day before event

Save This Event

Event Saved