Friese Innovatieborrel

Actions and Detail Panel

Sales Ended

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

De Kanselarij

11 Turfmarkt

8911 KS Leeuwarden

Netherlands

View Map

Event description
In een uur tijd maak je kennis met inspirerende startup-projecten en innovaties voor een duurzame wereld.

About this event

Met veel enthousiasme nodigen we jullie uit voor een Friese innovatieborrel op 26 november in de Kanselarij (Leeuwarden). Hier slaan vijf partijen uit het Friese startup-ecosysteem (DORP, BeStart, Innofest, Inno-Quarter en Founded in Friesland) de handen ineen. We nemen jullie graag mee in de recentste ontwikkelingen in Friesland op het gebied van innovatie.

Wat staat er op het programma?

In een uur tijd maak je kennis met inspirerende startup-projecten en innovaties voor een duurzame wereld. Zo ontvang je van Founded in Friesland een update over het Friese startup-ecosysteem. Dorp deelt met jullie de verschillende duurzame innovaties waar de Dorpelingen aan hebben gewerkt. De startups en scale-ups van BeStart vertellen waar ze staan met hun innovaties en hoe jullie hen kunnen helpen verder te groeien. Innofest laat zien hoe Friese festivals kunnen bijdragen om innovaties sneller naar de markt te brengen en Inno-Quarter heeft een prachtig handboek dat ze graag met jullie delen.

Het programma start om 16:30 uur en vervolgens is er volop ruimte om met elkaar bij te praten met een drankje en een duurzaam hapje. Uiteraard houden we daarbij de coronaregels goed in de gaten. Om die reden vragen we jullie om je legitimatiebewijs en QR-code in de Corona Check app mee te nemen.

We kijken uit naar jullie komst!

Kun je voor dinsdag 23 november 10:00 uur aangeven of je erbij bent?

Date and time

Location

De Kanselarij

11 Turfmarkt

8911 KS Leeuwarden

Netherlands

View Map

Organizer Founded in Friesland

Organizer of Friese Innovatieborrel

Founded in Friesland biedt inspiratie, educatie en ondersteuning aan ambitieus en ondernemend talent, startups en scale-ups in Friesland.

Save This Event

Event Saved