Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Foto Nivo Schweitzer

Haarlemmerdijk 114

1013 JH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tijdens deze Experience Day, verzorgd door Fujifilm en Foto Nivo-Schweitzer, kun je jezelf overtuigen van de kwaliteit van de nieuwste Fujifilm X-series camera’s en objectieven. Fujifilm X-camera’s zijn in korte tijd razend populair geworden, vanwege de scherpe beelden die ze leveren, dankzij de bijzondere techniek van de APS-C sensor in deze camera’s. Fujifilm heeft immers al meer dan 80 jaar ervaring in hoe beeld eruit moet zien. Gecombineerd met de Fujinon X-serie objectieven leveren de camera’s een bijzondere kwaliteit en dat kun je nu zelf komen testen.

Test een Fuji camera naar keuze;

  • 10.00u: X-serie

  • 11.00u: GFX-serie

  • 12.00u: X-serie

  • 13.15u: X-serie

  • 14.15u: GFX-serie

  • 15.15u: X-serie

FUJIFILM heeft met haar X-serie een bijzonder populaire lijn systeemcamera's op de markt gezet die zich kenmerkt door een meer dan uitstekende kwaliteit en een prachtige klassieke uitstraling. We zien een toenemende interesse voor deze camera's, zowel van amateurs als professionals. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is dat een cameralijn ook een uitgebreid aanbod objectieven, flitsers en overige accessoires beschikbaar heeft. Ook op dat punt stelt FUJIFILM niet teleur, als FUJIFILM fotograaf heb je beschikking over een ruim aanbod lichtsterke prime lenzen en diverse zoomlenzen.

Wat hebben we voor je klaar staan?

Diverse FUJIFILM camera’s en objectieven. Je kan tethered shooten via Adobe Lightroom®, dus zie je direct waar een FUJIFILM camera toe in staat is, vergeleken met wat jouw camera presteert. Tijdens deze sessies wordt je begeleid door fotograaf Ferry Knijn (muziek-, dans- en portretfotograaf die je uitstekend wegwijs kan maken in het Fuji X-systeem. Verder verzorgt hij sessies met apparatuur van de GFX-serie, het digitale midden-formaatsysteem van Fujifilm.

Ferry Knijn: “Mijn passie is verhalen vertellen met foto's, toveren met licht en mensen zo puur mogelijk vast te leggen. De afgelopen jaren heb ik mij daarom gespecialiseerd in art- en portretfotografie. Met mijn fotografie probeer ik op de rand te zitten waar portretfotografie kunst wordt en kunst weer portretfotografie. Sinds 2015 heb ik mijn eigen studio in Nieuw-Vennep. De kracht van mijn stijl ligt hem in dat ik moderne technieken combineer met de styling van de oude Hollandse meesters. Kenmerkend voor mijn werk is dat ik alles met de camera probeer te doen. Capture One en Photoshop gebruik ik puur voor een stukje styling.”

De Experience Day vind plaats op zaterdag 31 maart van 10.00-1615u in onze winkel op de Haarlemmerdijk 114, 1013 JH Amsterdan. Deelname aan de sessies is gratis. Inschrijven hiervoor is wel gewenst .

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Foto Nivo Schweitzer

Haarlemmerdijk 114

1013 JH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen