Free

Gratis lunchbijeenkomst SLIM subsidie regeling

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Frame21 Business & Meeting Center Roosendaal

1 Rietschotten

4751 XN Oud Gastel

Netherlands

View Map

Event description
Informatieve lunchbijeenkomst over de SLIM subsidie regeling. Verzorgd door Raaf Business Innovation en de Groeicoach

About this Event

Slimmer Leren en ontwikkelen in het MKB: regeling bestemd voor initiatieven gericht op het stimuleren van leren en ontwikkelen in het midden- en kleinbedrijf.

Georganiseerd door Raaf Business Innovation en de Groeicoach.

Middels deze regeling kunnen MKB bedrijven tot meer dan 80 % (!) subsidie krijgen op diverse activiteiten, zoals:

A. de doorlichting van de onderneming uitmondend in een opleidings- of ontwikkelplan gericht op het inzichtelijk maken van de scholingsbehoefte vanuit het perspectief van de onderneming; Deze doorlichting moet uitmonden in een op de betreffende onderneming toegespitst opleidings- of ontwikkelplan waar de mkb- ondernemer en structureel vervolg aan kan geven.

B. het verkrijgen van loopbaan- of ontwikkeladviezen ten behoeve van werkenden in de onderneming, of in geval van een samenwerkingsverband werkenden in andere mkb-ondernemingen; Het is van groot belang om te zien welke wensen, ambities en mogelijkheden de werkenden hebben, zodat de ondernemer en werkende daar op in kunnen zetten.

C. het ondersteunen en begeleiden bij het ontwikkelen of invoeren van een methode in de onderneming die werkenden in de onderneming stimuleert hun kennis, vaardigheden en beroepshouding verder te ontwikkelen tijdens het werk. Binnen het ontwikkelen en toepassen van het systeem, vallen ook de adviesgesprekken of workshops waarin aandacht wordt besteed aan het ontwikkelen van de vaardigheden van de leidinggevende om ontwikkelgesprekken te voeren.

D. het gedurende enige tijd bieden van praktijkleerplaatsen ten behoeve van een beroepsopleiding of een deel daarvan in de derde leerweg bij een erkend leerbedrijf.

Tijdens dit webinar informeren we u over de mogelijkheden en de voorwaarden van deze regeling die in september voor MKB bedrijven is aan te vragen. Ook geven we enkele voorbeelden van trajecten die middels deze regeling zijn uit te voeren. Tevens beantwoorden we alle vragen van de deelnemende ondernemers.

Share with friends

Date and Time

Location

Frame21 Business & Meeting Center Roosendaal

1 Rietschotten

4751 XN Oud Gastel

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved