Grown Up BookQlub @ Savannah Bay

Actions and Detail Panel

Sales Ended

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Savannah Bay

13 Telingstraat

3512 GV Utrecht

Netherlands

View Map

Event description
Grown Up BookQlub @ Savannah Bay

About this event

Op donderdag 26 augustus duiken we met Grown Up Queers de boeken in! Tijdens het Utrechtse Midzomergrachtfestival organiseren wij in samenwerking met boekenwinkel Savannah Bay een gezellige en leerzame avond over de geschiedenis van deze plek. Savannah Bay is een boekwinkel met o.a. aanbod in boeken over seksuele- en genderdiversiteit. Daarnaast is de winkel een ontmoetingsplek voor een community van klanten en vrijwilligers van de winkel.

Hoe is deze winkel, die vroeger een feministische boekwinkel was, ontstaan? Wat verkopen zij? En welke queer-literatuur bestaat er allemaal?

We zullen ook een queer-boek verloten op deze avond!

Wil je dit niet missen? Om 20:00 uur ben je van harte welkom bij Savannah Bay! De avond duurt tot ongeveer 22.00 uur, met aansluitend een hapje en een drankje.

Voor alle activiteiten van Grown Up Queers geldt: je hoeft niet lid te zijn van ons of van COC Midden-Nederland, iedereen tussen de 18-32 jaar is welkom! Wil je erbij zijn? Meld je aan! Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar door de coronamaatregelen waar we ons aan houden.

Voor vragen over Grown Up Queers en onze activiteiten kan je altijd een mail sturen naar grownupqueers@cocmiddennederland.nl

Date and time

Location

Savannah Bay

13 Telingstraat

3512 GV Utrecht

Netherlands

View Map

Organizer Grown Up Queers

Organizer of Grown Up BookQlub @ Savannah Bay

Save This Event

Event Saved