€30.25

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Landgoed Wickenburgh

17, 3997 Wickenburghseweg

3997 MT Het Goy

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Event description

Description

Haal meer uit je onderneming

Wanneer heb jij voor het laatst een hele of halve dag van een afstandje gekeken naar je bedrijf? Wij ondernemers leven vaak in de waan en hectiek van de dag. Daardoor vergeten we om na te denken over de belangrijke onderwerpen die niet te maken hebben met wat we doen of verkopen. En dat is zonde, want daar is een hoop winst te behalen.

Neem een dag voor jezelf, voor je onderneming, en laat je door drie experts bijpraten over relevante ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht, belasting en strategie. Naast een heerlijke lunch, veel relevante en praktische informatie en een interactieve borrel met collega-ondernemers heb je een hele dag de tijd om 2020 naar jouw hand te zetten.


WABlief? Over werken met de WAB.

“Ik wens je veel personeel” is niet voor niets een bekend gezegde. Meestal bedoelt de wenser er niet veel goeds mee. Maar zonder personeel kun je vaak niet als ondernemer. En dan verandert er ook nog regelmatig van alles aan wet- en regelgeving zodat je soms zonder te weten of je het goed doet, in een mijnenveld aan het dansen bent.

Gert-Jan van Egmond loodst je in een boeiend betoog door het mijnenveld van de Wet Arbeidsmarkt in Balans. Met praktijkvoorbeelden maakt hij concreet zichtbaar wat de gevolgen van deze wet zijn en je krijgt praktische, bruikbare tips waardoor je veilig aan de overkant komt.


Begin voor je aan je eindje bent

Als je net begint als ondernemer is je pensioen en alles wat daarbij hoort zo’n beetje het allerlaatste waar je aan denkt. En als je al een poosje onderweg bent, dan heb je er vaak nog steeds geen tijd voor. Maar behalve pensioen zijn er nog een aantal zaken waar je toch zo af en toe even bij stil moet staan. Heb je ooit nagedacht over wat er met je bedrijf moet gebeuren als jij wil stoppen? En wat dat voor mogelijke belastinggevolgen heeft? Vast niet, en dat is waarom Marco Bijlsma je laat zien waarom nadenken over het einde al aan het begin moet gebeuren. Geen tranentrekkers, maar praktische handvatten om de belastingdienst te onterven, tijdig te anticiperen op veranderende omstandigheden en zaken waar je bij stil moet staan bij bedrijfsoverdracht of het stoppen met je bedrijf.


Alleen werken voor leuke mensen

Je herkent het vast: Je hebt nooit genoeg tijd, zou meer resultaat willen boeken. Misschien ben je nu eindelijk toe aan het maken van die volgende stap. De stap van ‘ik werk voor mezelf’ naar ‘ik heb een bedrijf’. De stap van werken voor iedereen naar werken met mensen die waarderen wat je doet. En dan kijk je om je heen en zie je dat sommige ondernemers met ogenschijnlijk gemak enorme resultaten boeken – terwijl anderen blijven ploeteren en veel energie stoppen in een mager resultaat. Sytske Schoenmakers laat je zien hoe je door scherpe keuzes te maken in je bedrijf, betere resultaten haalt. Met voorbeelden van ondernemers die ups en downs hebben gehad en wat je daar van kunt leren, herinnert zij je met een inspirerend verhaal weer aan het waarom je ooit als ondernemer begonnen bent.

Share with friends

Date and Time

Location

Landgoed Wickenburgh

17, 3997 Wickenburghseweg

3997 MT Het Goy

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Save This Event

Event Saved