Free

Hoe zet je LinkedIn effectief in voor jouw bedrijf?

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Makro

28 Nieuwgraaf

6921 RJ Duiven

Netherlands

View Map

Event description
Hoe gebruik je als ondernemer LinkedIn als ondersteunende businesstool? Laat meteen een écht goede zakelijke portretfoto maken!

About this Event

Hoe zet je LinkedIn effectief in voor jouw bedrijf?

Leer sales en sociale media combineren

Laat meteen een professioneel zakelijk portret maken

Direct resultaat boeken na handige tips & tricks!

Vrijdag 21 september

16:00 – 18:00

Makro Duiven

Entree €0,-

Sociale media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Privé, maar ook zakelijk speelt het een grote rol in onderlinge communicatie, vrije tijd, maar ook zeker in marketing en sales. Daarom is het als ondernemer slim om tijd te steken in een goede online strategie. Want je wil toch geen verkoopkansen laten liggen?

LinkedIn is hét zakelijke online platform. Maar weet jij hoe je LinkedIn het beste in kan zetten voor jouw bedrijf? Hoe je online promotie maakt, een netwerk opbouwt, opdrachten verkrijgt? Spijker nu je kennis bij én laat meteen een goed zakelijk portret maken. Je krijgt immers maar één kans voor een goede eerste indruk!

Koos Luijk - Mediabureau Koos

Koos Luijk, eigenaar van mediabureau koos, helpt je jouw bedrijf te laten groeien door het strategisch en effectief inzetten van LinkedIn. Naast ervaring als ondernemende salesmanager, heeft Koos inmiddels al ruim 10 jaar ervaring op het gebied van social media. Koos ondersteunt bedrijven in Nederland en België. Sales + Sociale Media = Social Sales via mediabureau koos.

Tijdens zijn workshop deelt Koos graag zijn kennis van LinkedIn, om jou als ondernemer verder te helpen je bedrijf online goed te profileren. Je kan hierdoor na afloop van het evenement meteen aan de slag met zijn tips & tricks!

Walter Verwaal – eigenaar Fotic

reclamefotograaf | portretfotograaf, reclamemaker, echtgenoot, hondenliefhebber, coproducent, mensen-mens, gefascineerd door licht en bij uitstek door mensen

Als ondernemer wil je gezien en herkend worden en een positieve indruk achterlaten. Voor een pakkende portretfoto’s ben je bij Walter aan het juiste adres. Tijdens het evenement is er na de workshop uitgebreid gelegenheid om een professioneel portret te laten maken. Een goede eerste indruk maken is zo wel heel eenvoudig te realiseren!

Voor maar €20,- excl. btw, kun je via Walter het zakelijke portret als digitaal

bestand aankopen via pinbetaling.

Agenda

15:45 – 16:00 Ontvangst

16:00 – 17:00 Workshop/Presentatie Koos Luijk

17:00 – 18:00 Netwerkborrel met een hapje en drankje

&

Mogelijkheid tot het maken van een professioneel zakelijk portret

door Walter Verwaal

Vragen

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Neem dan contact op met Sanne Rosalina, Netwerkcoördinator Makro Duiven, via netwerkplein.duiven@makro.nl of 06 – 20 84 26 98.

Share with friends

Date and Time

Location

Makro

28 Nieuwgraaf

6921 RJ Duiven

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved