Donation
Horizontale ketensamenwerkingen vanuit emballage oogpunt

Horizontale ketensamenwerkingen vanuit emballage oogpunt

Actions and Detail Panel

Donation

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

RTI Blockchain

12 Brassersplein

2612 CT Delft

Netherlands

View Map

Event description
Horizontale ketensamenwerkingen vanuit emballage oogpunt. Verbinden, leren en inspireren voor een betere keten-brede samenwerking.

About this event

Tijdens dit event staat verbinding en kennis deling centraal. Tijdens de themadag: Horizontale ketensamenwerking vanuit emballage oogpunt, ligt de focus op partijen samenbrengen, verbinden en verandering teweeg brengen voor een betere keten-brede samenwerking, waar iedere partij in de supply chain (met betrekking tot emballage) van profiteert.

Zonder ketensamenwerking, geen toekomst. Maar waarom komen samenwerkingsverbanden dan zo moeilijk tot stand? Aan de hand van inspirerende sprekers zorgen we voor het opgang brengen van een discussie waarin wij benieuwd zijn: hoe zie jij de ideale samenwerking met jouw ketenpartijen als het gaat over emballage, informatiestromen en communicatie?

Om van de gelegenheid gebruik te maken én de chain in real-life te connecten, zal deze middag volledig verzorgd zijn met inloop-lunch en afsluitend borreltje.

Ben jij erbij? En zie je dit ook als een kans om jouw ketenpartijen te verbinden? Nodig je partners dan vooral uit, en kom samen. Connect the chain!

Waarom organiseren juist wij dit event?

Allereerst, is dit geen sales-event. Ja wij bieden een platform aan, en ja ons platform draagt bij aan sterke informatiestromen tussen ketenpartijen op het gebied van emballage. Maar, wij weten ook dat een platform alleen niet voldoende is om interne/externe samenwerkingsverbanden mee tot stand te brengen. Vandaar het sterk verbindende karakter.

We zien in de wereld van emballage (RTI's) een grote behoefte aan horizontale ketensamenwerkingen. En tevens een weerstand om kartrekker te zijn in het opbouwen van deze samenwerkingensverbanden. Om die reden voelen wij ons verantwoordelijk om de koe bij de horens te vatten en partijen samen te brengen, als onafhankelijke speler in het web van supply chain en emballage.

Alles wat je wilt weten over 2 juni:

Wanneer?: Donderdag 2 juni 2022

`Hoe laat?: Start inloop 12.00 uur - verwachtte eindtijd 16.30 uur

  • Inloop & lunch 12.00 uur
  • Start sessies: 13.30 uur
  • Start borrel(tje): 15.30 uur

Wie?: Relaties en relaties van relaties: Verbinden van alle partijen in de keten, uit verschillende sectoren, met als gemene deler: emballage. Denk aan agri-, horeca-, bouw sector, etc. Iedere partij in de keten is welkom!

Wat?: Connect The Chain: Horizontale ketensamenwerkingen vanuit emballage oogpunt

Centraal staat: Kennis delen & verbinden van de keten

Alles is voorzien en we kijken uit naar je aanwezigheid ;-)

P.S. Werkplek voor, of na het event gewenst? Geen probleem! Werkplekken voldoende! Parkeerplek nodig? Parkeerplekken voldoende!

Share with friends

Date and time

Location

RTI Blockchain

12 Brassersplein

2612 CT Delft

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved