Free

Huiskamersessie: Werkgeluk

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

LaatBloeien Rotterdam

19 Hofplein

#Verdieping 1-2

3032 AC Rotterdam

Netherlands

View Map

Event description
Praat mee in een open gesprek over werkgeluk. Wat gaat er goed bij jou, en wat minder en waar willen we aandacht aan geven?

About this event

Praat mee in een open gesprek over werkgeluk. Wat gaat er goed bij jou, en wat minder en waar willen we aandacht aan geven? Deze middag willen we in gesprek met jou en op zoek gaan naar jouw uitdagingen. En wij delen voorbeelden van wat bij ons wel en niet werkte.

Dit doen we in een kleine groep op het Hofplein in een informele setting. We delen lessen en geven ruimte voor vragen die ter plekke opkomen. Dit doen we o.a. met Ester, organisatieversterker, talentgerichte coach en al bijna 10 jaar collega bij MKB Brandstof. Wendy, HR adviseur en creatieve omdenker. En als laatste Tessa, werkgeluk-deskundige en cultuurversterker bij MKB Brandstof.

Voor wie?

Ben jij benieuwd hoe wij inzetten op werkgeluk, wil je zelf aan de slag met werkgeluk of heb je concrete vragen? Sluit dan vooral aan! Het maakt niet uit of je oprichter, manager, medewerker of van HR bent, iedereen is welkom.

Waarom?

Wij vinden werkgeluk belangrijk. Het staat centraal in ons organisatiemodel en we zetten hier flink op in. Dit doen we op verschillende manieren; van yoga en meditatie (pre covid)tot gesprekken over verbinding. We houden regelmatig een werkgelukscan en gaan ook echt aan de slag met de uitkomsten. Daarnaast hebben we ons arbeidsvoorwaarden model hierop ingericht, we hebben bijvoorbeeld geen opleidingsbudget maar een Passiebudget, dat heel breed in te zetten is. Doen we alles dan goed? Nee, zeker niet, maar inmiddels hebben we wel een hoop geleerd.

Praktisch

  • Donderdag 24 mrt 2022
  • 15.00-16.30 uur
  • Hofplein 19, ingang via de luchtsingel (in de bibliotheek)
  • Gratis

* alles binnen de mogelijkheden van het RIVM en onder voorbehoud.

Share with friends

Date and time

Location

LaatBloeien Rotterdam

19 Hofplein

#Verdieping 1-2

3032 AC Rotterdam

Netherlands

View Map

{ _('Organizer Image')}

Organizer MKB Brandstof

Organizer of Huiskamersessie: Werkgeluk

MKB Brandstof helpt sinds de oprichting in 2006 al zo'n 70.000 kleine ondernemingen en zzp'ers met hun administratie. Onze diensten bestaan uit de autopas met apps voor tanken, laden en parkeren. En al je kosten 100% fiscusproof op één verzamelfactuur. 

Maar daar stoppen we niet. Onze missie is duurzame mobiliteit voor iedereen gemakkelijk maken. Stap voor stap op weg naar klimaatpositief. 

Een positief klimaat vind je ook onder onze medewerkers. Werkgeluk staat bij ons centraal. 'Ontwikkel waar je goed in bent', is ons motto voor ons personeel. 

De inspiratiesessies sluiten  aan op die cultuur. Of dit nu ter bevordering is van persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit, duurzaamheid of verbinding. Dat delen we graag met anderen. Voel je vrij om aan te sluiten, mee te denken en te delen. 

Save This Event

Event Saved