Hydra Vein Album Release

Actions Panel

Ticket sales end soon

Hydra Vein Album Release

De enige show van Hydra Vein in Nederland in 2022 , waar ze het album Unlamented volledig zullen presenteren!

When and where

Date and time

Location

Popradar Den Haag (Radarzaal) 4 Burgemeester Hovylaan 2552 AW Den Haag Netherlands

Map and directions

How to get there

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.
Eventbrite's fee is nonrefundable.

About this event

  • 3 hours 30 minutes
  • Mobile eTicket

De Britse thrashmetalband Hydra Vein bracht eind jaren tachtig twee veelgeprezen albums uit (1988's Rather Death Than False of Faith en 1989's After The Dream), voordat de groep uit elkaar viel ...

... maar ze zijn terug met een knaller! Nu voornamelijk gevestigd in Nederland, wint de band nieuwe fans en houdt de oude tevreden met de nieuwste, razende, plaat "Unlamented".

Hun enige geplande show in 2022 is in Popradar, waar ze het album volledig zullen presenteren.

Support: Treacher (NL)

Treacher is een nieuwe band met een internationale line-up, maar zij hebben hun thuisbasis in Den Haag, Nederland. Treacher is een broederschap die kracht vindt in diversiteit terwijl zij een eenheid vormen met een gemeenschappelijke interesse voor het leveren van vlijmscherpe metal muziek met passie en intensiteit.

Dit is ook terug te vinden in hun muziek. Door een verscheidenheid aan invloeden te combineren met behoud van een sterke eenheid heeft Treacher een krachtige sound. Een geluid dat stijlen als (Melodic) Death Metal, Thrash Metal, Black Metal en dergelijken combineert wat het best omschreven kan worden als Melodic Death Metal met een twist die fans van zowel de "old school" als de "new school" zullen verrassen en waarderen.


Ticket sales end soon