Free

Multiple Dates

Influencer Marketing Masterclass

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Groothandelsgebouw | CIC Rotterdam

Stationsplein 45

4e verdieping

3013 AK Rotterdam

Netherlands

View Map

Event description

Description

Het effectief bereiken van je doelgroep is complexer dan ooit te voren, hoe ga jij om met een steeds groter aantal uitdagingen rondom marketing en advertisement? Het samenwerken met micro, mega, nano of zelfs pico influencers lijkt het magische antwoord op alle vragen, maar is dat wel zo?! Tijdens de Masterclass Influencer marketing scheiden we feiten van fabels, halen wij de echte data erbij en ontraadselen wij succesvolle campagnes van industrie leiders.


In minder dan 2 uur wordt je op hoog tempo door één van onze influencer marketing experts meegenomen in de magische wereld die influencer marketing heet. Naast het blootleggen van de geheimen ontvang je praktische tips en tricks om over het runnen van eigen campagnes. Afsluitend wordt je uitgedaagd na te denken over je eigen product en content strategie gecombineerd met locale en internationale influencers.

Deze masterclass heeft een NPS score van 9,8 ontvangen gemeten over de laatste 10 masterclasses.


Programma Masterclass (10:00 - 12:00)


  1. Wat is influencer marketing
  2. Influencer marketing geïntegreerd in de marketing strategie
  3. Influencer marketing piramide
  4. Influencer profilering en kenmerken
  5. Budget vs kwaliteit vs kwantiteit
  6. Succescases
  7. Een eigen campagne runnen
  8. Samenwerkingsvormen en strategie
  9. ToolsQuotes over de Influentials Masterclass


''Voor ons was het erg leerzaam om meer over influencer marketing te horen omdat het voor ons ook nog redelijk nieuw is allemaal en zeker om dit in te zetten als bedrijf. We vonden het interessant om te zien waar je als bedrijf op moet letten en wat er eigenlijk allemaal mogelijk is.’’ - het Textielmuseum


"Ik heb met veel plezier de Masterclass van Dana mogen bijwonen. Tijdens de Masterclass heeft ze tips gegeven hoe wij als bedrijf influencers het beste kunnen inzetten en waar je als bedrijf op moet letten. Ook heeft zij duidelijk uitgelegd dat het heel belangrijk is om een duidelijke briefing en overeenkomst moet opstellen, waardoor de influencer weet wat er van je verwacht wordt. Door te zorgen dat er sprake is van een duidelijke communicatie tussen beiden, kan je als bedrijf ook achterhalen welke influencer het beste bij je past en welke aan jouw bedrijf verbonden wilt worden voor een langere periode.” - Rianne Poelstra, Account Assistant Hill&Knowlton


Locatie Masterclass

Groot Handelsgebouw te Rotterdam, direct naast Centraal Station. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto uitstekend bereikbaar. Exacte locatie details ontvang je na inschrijving.

Share with friends

Location

Groothandelsgebouw | CIC Rotterdam

Stationsplein 45

4e verdieping

3013 AK Rotterdam

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved