Free

Inspirational Dinner | The Great Reset

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

House of Brout

Straatweg 236

3621 BZ Breukelen

Netherlands

View Map

Event description
Inspirational Dinner | Met topspreker Ruud Veltenaar

About this event

Eat, Meet & Great op 16 september bij House of Brout

Als je dit leest, betekent het dat je een exclusieve uitnodiging hebt gekregen voor het jaarlijkse Inspirational Dinner voor directeuren en bestuurders in de tuin van House of Brout.

The Great Reset met topspreker Ruud Veltenaar

Wat is de enige echte ontsnapping uit de pandemie en de economische depressie? Snel en opportunistisch weer voorwaarts naar ‘business as usual’ en de waan van de dag? Of met veel wijsheid en waarachtigheid bedachtzaam achterwaarts…? Naar ‘business as unusual’. Een grote omwenteling en met een fundamentele reset van het economische systeem en onze manier van denken, doen en laten.

De vraag is al lang niet meer of onze systemen, instituten en onze manieren van leven gaan kantelen. Het gaat nu om de vraag hoe we de toekomst opnieuw gaan vormgeven. Voeren we zelf de regie over de wenselijke transformatie en creëren we zelf onze toekomst? Of ‘keert de wal het schip’, neemt de natuur het roer over en gaan we mee als slachtoffer van onze omstandigheden?

Tussen de gangen van het Inspirational Dinner neemt Ruud Veltenaar je mee in zijn vitale ideeën over het ondernemen van de toekomst.

Wil jij hierbij zijn? Save the date!

Dit is een exclusieve uitnodiging speciaal voor jou! Toch zijn er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Verzilver je uitnodiging door je direct aan te melden op deze pagina. Dan zien we elkaar beslist op 16 september bij House of Brout!

Tot dan!

Date and time

Location

House of Brout

Straatweg 236

3621 BZ Breukelen

Netherlands

View Map

Organizer Brout

Organizer of Inspirational Dinner | The Great Reset

Save This Event

Event Saved