Free
Interview en signeersessie met auteur Maggie Doyne

Interview en signeersessie met auteur Maggie Doyne

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Oude Dorpskerk

2 Kerkpad

3981 EM Bunnik

Netherlands

View Map

Event description
Maggie Doyne komt vertellen over haar boek 'Tussen de Himalaya en de Hemel'. Na afloop is er gelegenheid om het boek te laten signeren.

About this event

Maggie Doyne is weer in Nederland en dit keer zal zij komen vertellen over haar boek Tussen de Himalaya en de Hemel. Maggie is in Nederland bekend van 'Floortje Dessing naar het einde van de Wereld', maar ook door het feit dat ze CNN hero of the year is geworden.

Het bijzondere verhaal van Maggie Doyne begint wanneer ze op haar negentiende een tussenjaar neemt om de wereld rond te reizen. Tijdens haar reis ontmoet ze in Nepal een jong meisje dat aan de rand van de rivier stenen staat te hakken. Daar neemt Maggie een besluit dat haar leven, en dat van honderden anderen, voorgoed zal veranderen. Dat thuis wordt uiteindelijk Kopila Valley Children’s Home, met later ook gratis onderwijs voor honderden leerlingen, gesteund door haar eigen wereldwijde non-profitorganisatie BlinkNow. Maggie adopteert met haar organisatie uiteindelijk maar liefst vijftig kinderen en krijgt inter­nationale erkenning voor haar duurzame projecten.In haar boek beschrijft ze open en ontroerend hoe ze zich van een jon­ge backpacker met idealen ontwikkelde tot volwassen vrouw en moeder. Hoe ze soms vastzat tussen twee totaal verschillende werelden, als vrouw in een land waar ze de finesses van de culturele gebruiken, religie en poli­tieke situatie niet kende. Het is vooral ook een verhaal over liefde, verlies, diepe rouw, heling en hoop, dat laat zien dat iedereen het in zich heeft om de wereld te veranderen.

Ter plekke kan het boek worden aangeschaft.

Interview en signeersessie met auteur Maggie Doyne image
Share with friends

Date and time

Location

Oude Dorpskerk

2 Kerkpad

3981 EM Bunnik

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved