€850

Introductie training Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP)

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Hotel de Holthurnsche Hof

Zevenheuvelenweg 48A

6571 CK Berg en Dal

Netherlands

View Map

Event description
Met deze korte NLP training van het IEP onderscheid je je als professional! Je communiceert helderder en overtuigender.

About this Event

Niet zomaar een NLP-training. Een IEP-training voor professionals: trainers, coaches, HRM-ers, team builders, docenten, zorg-professionals en leiders. Je voelt je sterker als persoon. Je bereikt je doelen gemakkelijker. ​Je helpt mensen om de verbinding te vinden, met hun eigen innerlijke kracht en met elkaar.

Het is jouw taak als professional om resultaten te bereiken met mensen. Dus wil je ze helpen om hun innerlijke kracht optimaal te benutten. Vaak wordt er gedacht dat het dan om het gedrag gaat, maar in feite gaat het om de beleving. Het gedrag is daar een resultaat van. Daarom is de vraag: Wat voor beleving roep ik bij de ander op? En wat wil ik eigenlijk oproepen? En in wat voor stemming moet ik dan zelf zijn - en hoe moet ik dan zelf denken - om dat voor elkaar te krijgen? Je wilt een positieve invloed hebben op wat mensen voelen, denken en doen. Alleen, sommigen kunnen dat uitstekend, en anderen kunnen het niet. Wat is het verschil? Dat is waar het bij NLP om gaat.

NLP onderzoekt de wisselwerking tussen beleving, wereldbeeld (overtuigingen) en gedrag. Wil jouw medewerker, jouw client of jouw collega bijvoorbeeld beter begrijpen wat er omgaat in klanten? Wil hij zijn visie krachtiger neerzetten? Wil hij persoonlijke spanningen en remmingen overwinnen? Wil hij overtuigender worden als leider? Wil hij zijn passie omzetten in actie? Op al dit soort vragen heeft NLP mooie antwoorden.

Onze omgeving vraagt ons vaak om te kiezen. 'Maak nu eens een duidelijk keuze!' Laat je je leiden door je emoties, of benader je het rationeel? Vertrouw je op je hoofd of op je hart? Ga je voor de taak of voor de relatie? Maar helaas, hoe daadkrachtiger we kiezen, hoe sterker ook de trekkracht van het tegendeel vaak wordt. Ware kracht berust op integratie. NLP is dan ook: rationeel plus emotioneel, overtuiging plus vaardigheid, structuur plus intuïtie, gevoeligheid plus duidelijkheid, resultaat plus idealen.

NLP is opgebouwd uit drie hoofdelementen: focus op de innerlijke beleving, het modelleren van bijzondere vermogens en een methodiek om goed contact te maken.

Inclusief koffie, thee, lunch en lesmateriaal.

Trainers:

Guus Hustinx en/of Mieke Laarakkers

Werktijden:

Drie dagen van 10.00 – 17.30 uur.

Bestemd voor:

Mensen die beroepsmatig met mensen werken. Minimaal HBO-nivau.

Deze training is gericht op professionals: trainers, coaches, HRM-ers, team builders, docenten, zorg-professionals en leiders.

Accreditatie:

LVSC: 4 PE-punten.

Share with friends

Date and Time

Location

Hotel de Holthurnsche Hof

Zevenheuvelenweg 48A

6571 CK Berg en Dal

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved