Jaarmarkt Venhuizen

Actions Panel

Jaarmarkt Venhuizen

Jaarlijkse markt aan het parcours van Rondje Venhuizen! Supergezellig, het hele dorp loopt uit!

By Edith Hartog Evenementen & Markten

When and where

Date and time

Sunday, July 2 · 11am - 5pm CEST

Location

Venhuizen Twijver 1606 BV Venhuizen Netherlands

About this event

Op zondag 9 juli wordt voor de 11e keer de Venhuizer Jaarmarkt georganiseerd. Tussen 11.00 en 17.00 uur kunnen bezoekers hun hart ophalen bij deze enorm gezellige happening. De markt bestaat voor een groot gedeelte uit commerciële handelaren maar ook verzamelaars, aanbieders van curiosa en boeken, creatieve hobbyisten en in deze regio actieve verenigingen vinden een plaats op de markt. Een uitbreiding die de jaarmarkt zeker een bezoekje waard maakt. De markt is onderdeel van Rondje Venhuizen, een wielerevenement wat garant staat voor een oergezellig dorpsgebeuren.

Wil je meedoen aan de markt? Boek dan hier je kraam!

About the organizer

Wie wij zijn?

Wij zijn een evenementen- en organisatiebureau wat is gespecialiseerd in de promotie van binnensteden en winkelcentra. Wij bedenken en organiseren hele grote maar ook meer bescheiden (publieks)evenementen en promotionele acties.

Wij zijn de hand aan de ploeg voor besturen van ondernemers- en winkeliersverenigingen, gemeenten en andere opdrachtgevers.

Onze kracht ligt in onze jarenlange ervaring, creativiteit en flexibiliteit. Loyaliteit en duidelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Onze werkzaamheden zijn zeer divers. Wij doen relatief eenvoudige organisatieklussen maar ook hele ingewikkelde en gecompliceerde evenementen. En dat vinden wij leuk!

Unavailable