Julia Samuel: Every Family Has a Story

Julia Samuel: Every Family Has a Story

Actions and Detail Panel

Unavailable

Date and time

Location

Boom Chicago

117 Rozengracht

1016 LV Amsterdam

Netherlands

View map

Refund policy

Op maandag 30 mei helpt Julia Samuel je jouw familieverhaal beter te begrijpen!

About this event

Iedereen begint in therapie op een gegeven moment over familie, zo realiseerde de bekende psychotherapeute Julia Samuel zich. Ze schreef een geweldig boek over familierelaties en wij zijn blij dat we haar, een van onze favoriete sprekers ooit, op maandag 30 mei weer in Amsterdam mogen ontvangen! In Boom Chicago helpt ze je jouw familieverhaal beter te begrijpen en geeft ze je inspiratie om de relaties die er voor jou het meest toe doen te verbeteren.

Waarom zijn sommige families bestand tegen tegenslag, terwijl andere uit elkaar vallen? Waarom worden we zo vaak gek van onze familie (en zij van ons)? En hoe kunnen kleine veranderingen onze relaties sterk verbeteren?

Het nieuwste boek van Julia Samuel 'Elke familie heeft een verhaal' is geïnspireerd op de therapiesessies die ze had met een grote verscheidenheid aan families. Ze geeft inzicht in hoe diepgaand iedereen is beïnvloed door zijn familie en laat zien hoe familieleden samen problemen kunnen oplossen. Veel van waar we mee worstelen in het leven, hebben we in feite geërfd. En veel kan beter worden als we het samen onder ogen zien.

Tijdens dit evenement nodigt Samuel je uit om de verhalen die in je eigen familie spelen onder de loep te nemen. Dit helpt je de moed te vinden om betekenisvolle gesprekken te voeren en verandering in gang te zetten. Julia Samuel gebruikt haar ervaring als psychotherapeut en de laatste wetenschappelijke inzichten om je gereedschap aan te reiken voor het verbeteren van je familierelaties. Dus maak je klaar om een stap dichter bij de familie die je wenst te komen!

Kom naar het event met je familie of alleen

Nodig je broers, zussen, partner, ouders, kinderen en/of grootouders uit om met je mee te gaan naar het event, en wij garanderen je dat je aan het eind van de avond veel te bespreken hebt (de bar is open!). Als je je familieverhaal liever alleen onderzoekt, helpt dit programma je ook op weg.

Het programma is niet voor mensen met perfecte families (die bestaan niet). Maar het is nuttig waar je familie zich ook bevindt op het spectrum van disfunctioneren en functioneren. Als je familie belangrijk voor je is, dan weten we zeker dat het een goede besteding van je tijd is.

Julia Samuel: Every Family Has a Story image

Julia Samuel is een vooraanstaande Britse psychotherapeut. Naast haar werk als therapeut is ze ook de oprichter van Child Bereavement UK. Haar vorige boeken ‘Het keerpunt’ en ‘Rouwwerk’ werden beide bestsellers. Haar nieuwste boek ‘Elke familie heeft een verhaal’ is eerder dit jaar gepubliceerd en kreeg lovende recensies. De Nederlandse vertaling komt tegelijkertijd met dit event uit. We hebben Julia al drie keer eerder te gast gehad, en haar warmte en wijsheid maakten van elk programma een ervaring die mensen diep raakte en niet snel meer vergeten!

Praktische informatie

  • Voertaal: Engels
  • Locatie: Boom Chicago, Rozengracht 117, Amsterdam
  • Datum: Maandag 30 mei
  • Tijd: 20:00 – 21:30
  • Reguliere tickets : € 35,-
  • Early-bird-tickets: € 29,- (beperkt aantal)

Share with friends

Save This Event

Event Saved