Free

Kan dat niet anders?

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Online event

Event description
In deze webinar staan we stil bij hoe we mensen betrekken bij onze ontwikkelprocessen.

About this event

Het is misschien wel de belangrijkste vraag van deze tijd: kan dat niet anders?

Makkelijk te stellen, moeilijk te beantwoorden. Want natuurlijk, het kan altijd anders. Maar wanneer is anders ook beter? Dat hangt er nogal vanaf aan wie je het vraagt. Toch hoeven we niemand uit te leggen dat veranderen makkelijker en beter gaat wanneer je zoveel mogelijk mensen mee hebt. Iets met kikkers in een kruiwagen…

Voor David is verandering daily business. Het is de reden waarom organisaties bij ons aankloppen. We hebben door de jaren heen veel gezien en beleefd en daarmee veel geleerd over veranderende organisaties. Over het belang van idealen, of over de kracht van verbeelding bijvoorbeeld. Kennis en ervaring die we graag met je delen.


		Kan dat niet anders? image

In deze webinar staan we stil bij hoe we mensen betrekken bij onze ontwikkelprocessen. Hoe we creativiteit inzetten om verbinding te maken tussen verschillende lagen binnen organisaties. Hoe we samen met onze klanten en hun stakeholders spelen met woorden en beelden om te komen tot gedeeld begrip, draagvlak en eigenaarschap.

Het belooft een mooie sessie te worden, waarbij we ook erg benieuwd zijn naar jouw ervaringen op dit vlak. Registreer je deelname!

Share with friends

Date and time

Location

Online event

Organizer DAVID

Organizer of Kan dat niet anders?

DAVID is een creatief communicatieadviesbureau met 10 medewerkers gevestigd in Uden. We werken samen met middelgrote, vaak dienstverlenende organisaties - van onderwijs tot zorginstellingen en van coöperaties tot familiebedrijven. Tot onze opdrachtgevers behoren Avans Hogeschool, FrieslandCampina, IBN, Simac en Sovak. DAVID werkt nauw samen met organisatieadviesbureaus en creatieve partners.

We zetten strategie, conceptontwikkeling en design in om merken en organisaties perspectief te bieden, draagvlak te creëren en eigenaarschap te ontwikkelen bij transformaties. We doen dit door het ideaal centraal te stellen, verbeeldingskracht vanaf de start in te zetten en zij aan zij samen te werken met onze klanten en hun stakeholders.

Save This Event

Event Saved