'Ken jezelf' - De sleutel tot meer zingeving, vrijheid en vreugde

'Ken jezelf' - De sleutel tot meer zingeving, vrijheid en vreugde

Actions and Detail Panel

Cancelled

Location

Online event

Wie ben ik? Waar vind ik zingeving in mijn leven? Waar word ik echt blij van? Als dit vragen zijn die jou bezig houden, lees dan verder.

About this event

In een wereld waar 'on-demand' bevrediging via onze schermpjes en leuzen van online-stores als "vóór 23:59 besteld, morgen in huis", de norm zijn geworden, raken steeds meer mensen verwijderd van henzelf. Een groeiende leegte die niet gevuld kan worden door meer kopen, meer scrollen en meer Netflix series, leidt tot onvrede.

Er komt een punt in ieders leven dat het tijd is om weer naar huis te gaan. De weg terug naar huis is geplaveid met delen van jezelf die je hebt ingewisseld voor die van een systeem dat jou gevangen houdt. Elke stap terug is een stap naar meer zelfkennis en meer innerlijke vrijheid.

Tijdens de inspiratiesessie deel ik met jou hoe ‘jezelf kennen’ de belangrijkste voorwaarde is voor meer vrijheid, zingeving en vreugde in je leven.

Wie ben ik?

Mijn naam is Rienk Geertsma. Geboren in Friesland, opgegroeid in Botswana en vanaf mijn 13de heb ik het bekende pad bewandeld: school, universiteit, werken, hypotheek, trouwen, kinderen…. Tot mijn 31ste. Door een reeks crisissen dwong het leven me om uit de 'rat-race' te stappen. Om mij heen gebeurde er tegelijk zoveel dat ik het niet meer bij kon benen. Ik raakte in een diepe depressie. Het was een uitnodiging om te vertragen en naar binnen te gaan. ‘Binnen’ ontdekte ik een nieuwe wereld. Één waar ik, ondanks alles wat er om me heen gebeurde, de rust vond om opnieuw koers te bepalen. Een koers die beter bij mij paste.

Mijn eigen reis en de mensen die ik ontmoette inspireerden me om eind 2014 mijn eigen onderneming te starten genaamd 'Mijn Basis' (www.mijnbasis.nl). Terugkijkend op de eerste 5 jaar ondernemerschap, was ik in deze periode voornamelijk op zoek naar mijn eigen basis. Mijn thuis. Nadat ik deze in elke porie en cel van mijn wezen voelde, kon ik de volgende stap zetten in lijn met mijn missie.

Mijn Missie

Om alles en iedereen heen stroomt levensenergie. Deze energie wil niets liever dan door jou en mij heen stromen en tot uiting komen. Het is door onze eigen weerstand dat we deze stroom niet toelaten. Afleiding zoeken via onze schermpjes en de dopamine rush van weer iets nieuws kopen, is één van de vele vormen van weerstand.

Ik help mensen weer verbinding te maken met de bron van levensenergie door ze te laten herinneren hoe ze een geleider ervan kunnen zijn. Mijn aanpak richt zich daarom veel meer op loslaten dan op iets moeten doen of nieuws moeten leren. Door het loslaat proces ontstaat namelijk ruimte. Het is deze ruimte dat nodig is voor levensenergie om vrij door jou heen te kunnen stromen. Als vanzelf zal zich de versie van jou manifesteren die een leven leidt waarvoor hij of zij hier op aarde is gekomen.

Inspiratiesessie

Elke eerste donderdag van de maand neem ik je graag mee op een bewustwordingsreis over zingeving, voldoening en jezelf leren kennen. Schrijf je in en ontvang een exemplaar van mijn eBook "Sprekend lichaam - 3 essentiële signalen van je lichaam en hoe ze jou kunnen saboteren". Het biedt inzicht in hoe de signalen van ons lichaam ons dagelijks aanwijzingen geven in waar we dienen te kijken om onszelf te ontwikkelen.

Share with friends