Free

Multiple Dates

'Ken jezelf' - De sleutel tot zingeving vinden in alles wat je doet

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Online event

Event description
Wat maakt nou dat jezelf kennen de sleutel is tot zingeving vinden in alles wat je doet?Ontdek het antwoord tijdens deze inspiratiesessie.

About this event

Uit recent onderzoek blijkt dat 40% van de werkende mens zingeving in hun werk missen. 30% twijfelt eraan. Dat betekent dat slechts 30% van werkend Nederland vindt dat hun werk ‘zin’ heeft. Laat dat maar even indalen.

Tijdens deze inspiratiesessie deel ik met jou hoe ‘jezelf kennen’ de belangrijkste voorwaarde is voor het ervaren van zingeving in alles wat je doet. Ook laat ik je zien dat zingeving en voldoening ervaren in wat je doet niet altijd samen hoeven te gaan en wat dit betekent voor jou.

Wie ben ik?

Ik ben Rienk Geertsma. Geboren in Friesland, opgegroeid in Botswana en vanaf mijn 13de heb ik het gebaande pad bewandeld: school, universiteit, werken, hypotheek, trouwen, kinderen…. Tot mijn 31ste. Door een reeks crisissen dwong het leven me om uit de 'rat-race' te stappen. Het was een uitnodiging om te vertrasgen en naar binnen te gaan. Want om mij heen gebeurde er tegelijk zoveel dat ik het niet meer bij kon benen dat tot een diepe depressie leidde. ‘Binnen’ ontdekte ik een nieuwe wereld. Één waar ik, ondanks alles wat er om me heen gebeurde, de rust vond om opnieuw koers te bepalen. Een koers die echt bij mij paste.

Mijn eigen reis en de mensen die ik ontmoette inspireerden me om eind 2014 mijn eigen onderneming te starten genaamd 'Mijn Basis' (www.mijnbasis.nl). Terugkijkend op de eerste 5 jaar ondernemerschap, was ik in deze periode voornamelijk op zoek naar mijn eigen basis. Nadat ik deze ik elke porie en cel van mijn wezen ervaren had, kon ik pas echt beginnen aan mijn missie.

Mijn Missie

Graag deel ik met jou vanuit welke overtuiging ik elke dag weer opsta om invulling te geven aan mijn missie hier op aarde:

"Om alles en iedereen heen stroomt levensenergie. Deze energie wil niets liever dan door jou en mij heen stromen en tot uiting komen. Het is door onze eigen weerstand dat we deze stroom niet toelaten. Ik help mensen weer verbinding te maken met deze bron van energie door ze te laten herinneren hoe ze weer een geleider ervan kunnen zijn. Mijn aanpak richt zich daarom veel meer op loslaten dan op iets moeten doen of nieuws moeten leren. Door het loslaat proces ontstaat namelijk ruimte. Het is deze ruimte dat nodig is voor de levensenergie om vrij te kunnen stromen door jou heen. Als vanzelf zal zich de versie van jou manifesteren die doet waarvoor hij of zij hier op aarde is gekomen.”

Inspiratiesessie

Elke maand op de één na laatste zaterdag van 9:30 - 11:00 neem ik je mee op een bewustwordingsreis over zingeving, voldoening en jezelf leren kennen. Schrijf je in voor één van de zaterdagen en ontvang meteen een exemplaar van mijn eBook "Sprekend lichaam - 3 essentiële signalen van je lichaam en hoe ze jou kunnen saboteren"

Share with friends
{ _('Organizer Image')}

Organizer Rienk Geertsma

Organizer of 'Ken jezelf' - De sleutel tot zingeving vinden in alles wat je doet

Save This Event

Event Saved