Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Save This Event

Event Saved

Kittyhawk + IQNOMY inspiratiesessie: Magnetic content & Online engagement

Kittyhawk

Friday, November 30, 2012 from 2:00 PM to 5:00 PM (CET)

Kittyhawk + IQNOMY inspiratiesessie: Magnetic content...

Ticket Information

Type Remaining End Quantity
Inspiratieticket 31 Tickets Ended Free  
Inspiratieticket 36 Tickets Ended Free  

Share Kittyhawk + IQNOMY inspiratiesessie: Magnetic content & Online engagement

Event Details

Alle marketeers staan ook in 2013 voor één uitdaging: effectieve engagement online met de doelgroep. Hoe kun je met online activiteiten op effectieve wijze de aandacht krijgen van jouw doelgroep? De oplossingen zijn simpel: Magnetic content & Online engagement.

Bij Kittyhawk geloven we dat onder andere door de inzet van internet een nieuwe balans ontstaat tussen organisaties en haar doelgroepen. Met alles wat we doen proberen we organisaties te helpen die nieuwe balans te creëren en zo hun markt te veranderen. Dat doen we onder andere door onze visie, kennis en ervaringen hierover op diverse manieren te delen. Zo organiseren wij een serie van inspiratiesessies en workshops voor die mensen en organisaties die in de dagelijkse praktijk op zoek zijn naar concrete handvatten voor het ontwikkelen van hun eigen online universum. Tijdens deze sessie is IQNOMY te gast om te vertellen over online engagement verhogen met 'Liquid Internet'. Liquid Internet is de term voor een nieuwe generatie websites waarvan de content geen vaste vorm of plek meer heeft

De locatie voor deze inspiratiesessie is nog onbekend (centraal in het land) en begint om 14:30 

14:30 - Sociale relevantie met magnetic content - Jeroen van de Ven

We zijn in de ‘post-advertising age’ beland, waarin het creëren van Earned Media de hoogste prioriteit heeft. Daarin kunnen we beter onze kaarten inzetten op de creatie van ‘magnetic content’ dan teveel te leunen op ‘interruptie marketing’, het klassieke en ongevraagde zenden van reclame. Maar wat is dat nou precies, 'magnetic content'? Waarom is dit zo belangrijk? En vooral  hoe kun je dit zinvol gebruiken.


15:30 - Verhogen online engagement - Rob Boeyink

Aan de hand van twee praktijk cases (oa PostNL) wordt duidelijk hoe belangrijk het is dat (anonieme) website-bezoekers altijd automatisch realtime relevante content aangeboden krijgen op basis van hun persoonlijke voorkeuren. Dit kan als je gebruik maakt van multi-demensionale profielen 'liquid' containers. Je online succes wordt bepaald door de webgebaseerde oplossingen die de online beleving van jouw klanten versterken.  

 16:30 - Vragen + netwerken


Wat krijg je mee naar huis:

- Wat zijn de vijf criteria waaraan magnetic content moet voldoen

- Wat zijn de zeven stappen voor de creatie van magnetic content

- Hoe je een engagement map maakt

- Hoe je effectief je online engagement verhoogt

- Welke content platformen je moet gebruiken

- Bepalen van de waarde van iedere anonieme websitebezoeker


Have questions about Kittyhawk + IQNOMY inspiratiesessie: Magnetic content & Online engagement? Contact Kittyhawk
Attendee List Sort by: Date | First Name | Last Name
Show More

When & Where


Utrecht
Netherlands

Friday, November 30, 2012 from 2:00 PM to 5:00 PM (CET)


  Add to my calendar

Organizer

Kittyhawk

Bij Kittyhawk geloven we dat onder andere door de inzet van internet een nieuwe balans ontstaat tussen organisaties en haar doelgroepen. Met alles wat we doen proberen we organisaties te helpen die nieuwe balans te creëren en zo hun markt te veranderen. Dat doen we onder andere door onze visie, kennis en ervaringen hierover op diverse manieren te delen. Zo organiseren wij een serie van inspiratiesessies en workshops voor die mensen en organisaties die in de dagelijkse praktijk op zoek zijn naar concrete handvatten voor het ontwikkelen van hun eigen online universum

  Contact the Organizer

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.