€29.77 – €124.01

Actions and Detail Panel

From €29.77

Event Information

Share this event

Date and Time

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description
Op donderdag 28 januari 2021 is het weer tijd voor de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst Koffiedik Kijken. Online & Offline dit keer.

About this Event

Koffiedik Kijken is dé nieuwjaarsbijeenkomst van de media, marketing- en communicatiebranche. Koffiedik Kijken gaat over de toekomst voorspellen: wat staat de branche in 2021 te wachten? Wat zijn belangrijke trends en bewegingen? Hoe verbeteren wij de kwaliteit van het vak? Wat kunnen wij leren door beter samen te werken? En wat is eigenlijk het geheim van een goede samenwerking?

In andere jaren op verschillende prachtige locaties. Dit jaar in een ander jasje. 

Update Koffiedik Kijken: Koffiedik Kijken Koffietoer verplaatst naar 8 april, Koffiedik Kijken TV en Quiz en gaat door op 28 januari! Blok nu je agenda van 16:00 - 17:30 uur!

Corona blijft ons in de weg zitten met betrekking tot het organiseren van ons jaarlijks Koffiedik Kijken evenement. We willen het natuurlijk zo goed mogelijk doen met inachtneming van de opgelegde maatregelen, maar ook wat we zelf verantwoord vinden of niet. Met het oprukken van een mogelijk nog besmettelijker Engelse variant hebben de gezamenlijke organisaties vanochtend besloten de wandeltocht oftewel de Koffiedik Kijken Koffietoer voorlopig te verplaatsen naar 8 april. Blok vast je agenda voor de middag! We hopen dat we tegen die tijd weer wat verder uit deze diepe crisis te zijn, maar mochten de omstandigheden dan nog niet goed zijn dan zullen we jullie op de hoogte houden. 

Koffiedik Kijken TV en Quiz blijven staan op 28 januari! 

Koffiedik Kijken TV met de voorspellingen en de Koffiedik Kijken Terugblik Quiz laten we gewoon doorgaan! En daarom hebben we besloten om hier aparte tickets voor te gaan verkopen.

Er zijn dus verschillende tickets te verkrijgen. Wanneer je kiest voor een all-in ticket, zit het volgende allemaal in je ticketprijs:

  • Jouw persoonlijke Koffiedik Kijken Koffie Toer met 4x to-go element en koppeling aan 4 personen, uiteraard wandel je als duo om ons allen aan de Covid regels te houden
  • De Koffiedik Kijken TV uitzending (herhaling alleen beschikbaar voor mensen met een ticket)
  • Deelname aan de eenmalinge Koffiedik Kijken TerugBLIK quiz, met kans op fantastische prijzen

In de TV uitzending geven de sprekers hun voorspelling voor het komende jaar en het ‘Gouden Koffiekopje’ wordt uitgereikt aan de winnaar van de beste voorspellingen van de vorige editie van Koffiedik Kijken. Verder maakt Adformatie de ‘Person of the Year’ bekend. Dé persoon, die het afgelopen jaar het verschil maakte in het vak.  

​Koffiedik Kijken is een initiatief van IAA Nederland, Adformatie, MWG,  bvA , VIA (VEA & IAB Nederland). En ondersteund door ADCN 

Share with friends

Date and Time

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved