€30

Latifa Concert - 4/9/2020 - House of Inspiration

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

House Of Inspiration

1A Meijboomlaan

2242 PR Wassenaar

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description
Het Latifa concert is een innerlijke reis voor lichaam en geest langs zeven stappen van zingeving en transformatie begeleid met live cello.

About this Event

Het Latifa meditatie concert is een (innerlijke) reis voor lichaam en geest langs zeven stappen van zingeving en transformatie begeleid met live cello en zang.

De Latifa komt uit het Soefisme en betekent ‘meest verfijnd’ en ‘meest subtiel’. Deze meditatie is een (innerlijke) reis voor lichaam en geest langs zeven stappen van zingeving en transformatie: aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, loslaten, liefde en de wil. Zittend of liggend ervaar je de cello klanken en de innerlijke reis langs van de bijzondere Latifa meditatie. De langzame en verstilde muziek geven een diepe ontspanning waarbij de tijd stilstaat. Ervaar dit toonaangevende en transformerende concert van Evelien in House of Inspiration in Wassenaar.

Reacties:

* Erg mooi, ik voelde helderheid en acceptatie

* Wat een bijzondere reis!

* Een avond vol liefde

Locatie:

HOUSE OF INSPIRATION

Meijboomlaan 1A

2242 PR Wassenaar

TomTom: Laan van Rhemen van Rhemenshuizen 3, dan meteen links de parkeerplaats op.

EVELIEN FOKKER

Evelien is celliste, psycholoog, trainer en coach. Haar workshops, lezingen en retraites zijn gericht op transformatie en persoonlijke groei voor particulieren en organisaties. Zij inspireert begeleidt mensen rondom vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling en rust. Afgestemd op haar publiek integreert zij YogaCello, stembevrijding en de Latifa meditatie in haar begeleiding. Als eigenaar van House of Inspiration en verzorgt zij meaningful meetings.

www.evelienfokker.com

Share with friends

Date and Time

Location

House Of Inspiration

1A Meijboomlaan

2242 PR Wassenaar

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved