Skip Main Navigation
Page Content

Save This Event

Event Saved

Ticket Information

Type Quantity
Programming Free  

Share Leren Programmeren

Event Details

De IMC Weekendschool Academy biedt de course Python Essentials op het platform van Cisco Netacad. Deze course gaat in zomer van start. We beginnen met een gezamenlijke kick-off op een interessante locatie. Daarna volgen 4 losse dagen waar wij samenkomen om belangrijke stof te behandelen Je hebt in totaal 70 uur nodig om deze course te doen. Deze wordt afgerond met een officieel examen en een officieel diploma.

Je hebt geen programmeren voorkennis nodig om deze cursus te volgen.

 

Lijkt dit jou een interessant ? Meld je dan aan.

Have questions about Leren Programmeren? Contact IMC Alumni

Save This Event

Event Saved

Where


IMC Weekendschool
719 /A7 Strawinskylaan
1077 XX Amsterdam
Netherlands

Organizer

IMC Alumni

Hier maken we toekomst

Wie met volle overtuiging zijn interesses volgt, haalt het meeste uit zijn leven. Daarom laat IMC Weekendschool nieuwsgierige jongeren kennismaken met enthousiaste professionals en hun uiteenlopende vakgebieden. We richten onze lessen zo in, dat er prikkelende, magische momenten ontstaan. Dat worden ervaringen die bijblijven en de horizon verbreden. We stimuleren het lef van onze leerlingen en bieden hen een ijzersterk netwerk. Zo geven we hun de bagage mee om te kunnen worden wie ze willen zijn.

  Contact the Organizer

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.