€600

Life Path & Passion - Find your truth life path in one day! - max 4 / year

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Derde Weteringdwarsstraat 19A

Derde Weteringdwarsstraat

19A

1017TB Amsterdam

Netherlands

View Map

Event description
Vind je passie en leef je mooiste leven!

About this Event

Het levenspad dat je bewandelt kan een weerbarstig overlevingspad zijn die je weerhoudt om echt met bezinning, sprankeling, inspiratie, een heerlijke FLOW en innerlijke rust te gaan leven.

Leef je op dit moment in negativiteit en sleur en heb je geen gepassioneerd toekomstperspectief? Loop je vast in je loopbaan en kom je maar niet vooruit of blijf je wellicht heerlijk hangen in de ‘comfortzone´ en vind je het moeilijk om eruit te komen? Of is het vuur in jezelf uitgedoofd en wil je dat weer aanwakkeren?

Zorgt de druk van de maatschappij, je ouders of je relatie ervoor dat je niet werkelijk je hart volgt? Is jouw werkelijke levenspad dus al jarenlang door conformisme onderdrukt? Wil je meer aandacht voor existentiële levensvragen en zoek je meer bevrediging, betekenis of vervulling in het leven?

Bewandel je meer het pad van het ego - en niet van de ontwikkeling? Wil je meer vanuit innerlijke rust en een hoger bewustzijn de juiste beslissingen in je leven leren maken? Zo ja, dan is het tijd voor actie! Stop met wachten: ik ga je ondersteunen!

Ik werk met de methode ‘ZIJN’: naast kennis en vaardigheden (kunnen) en motieven (willen) onderzoeken we je werkelijke ZIJN en destilleren we daaruit jouw optimale levenspad. We gaan op zoek naar jouw innerlijke levenslijn: deze lijn geeft aan wie je in de kern bent. Het ervaren van leegte en het stellen van zingevingsvragen kunnen het gevolg zijn van het gemis aan contact met deze levenslijn. Ik ga met je aan de slag om deze lijn opnieuw uit te vinden, zodat onbewuste talenten, diepverscholen verlangens en nieuwe inspiratiebronnen kunnen worden ontdekt!

Mijn coaching is intens, diepgaand en kan confronterend voor je zijn: bewuste en onbewuste gedragspatronen, thema’s en levensvragen worden op deze wijze blootgelegd. Ervaringen, angsten en verlangens komen uitvoerig in onze gesprekken aan bod. Ik laat je in de spiegel kijken, waardoor een beter zelfinzicht wordt gerealiseerd. We werken aan een toekomstperspectief, zodat je leven weer positieve richting heeft.

Leer meestromen met de stroom van het leven en leer je er niet tegen te verzetten. Ik zorg dat je weer in contact komt met jouw energiegevers, zodat je in een FLOW-staat terecht komt: de toestand van opperste concentratie, passie en waar je helemaal opgaat in je bezigheden.

In ons gesprek gaan we dieper in op het wegnemen van blokkades: zoals angsten, irrationele of belemmerende overtuigingen. Het wegnemen van deze blokkades zorgt voor psychologische ruimte, zodat nieuwe en frisse inzichten en visies ontstaan. Ik leer je je belemmerende blokkades en gedachten om te zetten naar innerlijke stilte, zelfbewustzijn, enthousiasme en succes!

Durf jij je hart te openen en je dromen waar te maken? Leef je droom, leef je mooiste leven!

Mijn ondersteuning

- Loopbaancoaching en -counseling / levenspad / meaningfulness

- Levenscoaching / levensvragen / meaningfulness

- Carrièreswitch

- Levensfase en keuzeproblematiek

- Mental health and support

- Één op één onverdeelde aandacht

- Met zelfvertrouwen de toekomst tegemoet!

Greetz,

GuidoFox - Evolve your Life!

www.GuidoFox.nl

Share with friends

Date and Time

Location

Derde Weteringdwarsstraat 19A

Derde Weteringdwarsstraat

19A

1017TB Amsterdam

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved