€40 – €75

Masterclass Contrabas - Peter Leerdam - 11/7

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

House Of Inspiration

1A Meijboomlaan

2242 PR Wassenaar

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Event description
MASTERCLASS CONTRABAS met Peter Leerdam - Ben jij een enthousiaste (amateur) contrabassist(e) en wil je meer leren over muziek? Meld je aan!

About this Event

MASTERCLASS CONTRABAS met Peter Leerdam

Ben jij een enthousiaste (amateur) contrabassist(e)? Heb je minstens 2 jaar les? En wil je graag meer leren van een inspirerende conservatorium docent?

Meld je dan nu aan voor deze inspiratie dag voor de bas. Je krijgt 30 minuten een masterclass van Peter Leerdam. En je kunt alle andere lessen ook bijwonen.

DEELNAME

€75 voor deelnemers en €40 voor bezoekers. Vermeld via info@evelienfokker.com hoelang je les hebt en welk stuk je wilt behandelen. Er is plek voor 10 deelnemers en 12 bezoekers/publiek.

PROGRAMMA - Zaterdag 11 juli

09.30 uur Inloop

10 - 12 uur Lessen van 30 minuten

12 - 13 uur Lunch - soep en broodjes (vegetarisch)

13 - 16 uur Lessen van 30 minuten

16 - 17 uur Ensemblestuk en borrel

HOUSE OF INSPIRATION

Meijboomlaan 1A, 2242 PR WassenaarTomtom: Laan van Rhemen van Rhemenhuizen 3, daarna meteen linksaf naar de parkeerplaats.

DOCENT - PETER LEERDAM

Peter Leerdam – contrabas – studeerde aan het Utrechts Conservatorium bij Peter Stotijn en behaalde in 1983 het diploma Uitvoerend Musicus met onderscheiding. Hij maakte reeds tijdens zijn studie deel uit van Mamadeus, een groep geformeerd rond panfluitist Peter Weekers. Tevens remplaceerde hij bij diverse orkesten en speelde kamermuziek in het Arion Ensemble. Sinds 1986 is Peter verbonden aan het Rotterdams Philharmonisch Orkest en sinds 2001 is hij hoofdvakdocent contrabas aan het Rotterdams Conservatorium. In 1991 richtte hij Ensemble en Suite op, waarmee hij zich inzet voor het spelen van minder bekend repertoire rondom de contrabas. Peter maakte enige jaren deel uit van Basso! Basso!, een duo met de Engelse bassist David Heyes en werkte met hem samen op internationale workshops en festivals en zij gaven recitals in binnen- en buitenland. Peter Leerdam is mede-oprichter van “Pro Basse”, een stichting die zich ten doel stelt de populariteit van de contrabas, met name de minibas, voor kinderen te vergroten. Sinds 2009 heeft hij zijn werkterrein ook uitgebreid naar Amsterdam, waar hij les geeft aan het Sweelinck Conservatorium. Vele composities zijn voor hem geschreven, waaronder het concert voor contrabas en harmonie-orkest van Alexander Comitas. Met het door hem opgerichte trio Profondo gaf hij samen met celliste Xandra Rotteveel en pianist Bert Mooiman een succesvol recital op het internationale contrabas festival BASS 2010 in Berlijn.

HOST - EVELIEN FOKKER

Evelien is muzikant (cello en zang), psycholoog, trainer en coach. Samen met pianist Jeroen van veen verzorgt zij Einaudi ligconcerten. Haar workshops, lezingen en retraites zijn gericht op muziek, transformatie en persoonlijke groei voor particulieren en organisaties. Als eigenaar van House of Inspiration verzorgt zij meaningful meetings en verhoogt zij frequenties met haar muziek en inbreng. www.evelienfokker.com

Share with friends

Date and Time

Location

House Of Inspiration

1A Meijboomlaan

2242 PR Wassenaar

Netherlands

View Map

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Save This Event

Event Saved