€395 – €450

Masterclass Down to Earth Collective

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Eventcentrum Zonnestraal

17 Loosdrechtse Bos

1213 RH Hilversum

Netherlands

View Map

Event description
Down to Earth Collective - Masterclass op 21 juni 2019 Beyond the self. Leading with wisdom.

About this Event

Een masterclass voor leiders van de toekomst. Bijzonder programma, unieke ervaring.

Op 21 juni organiseert de Down to Earth Collective een Masterclass Wisdom-based Leadership. Geen complexe concepten, maar oeroude leiderschapsprincipes vertaald naar down-to-earth en direct toepasbare handvatten om meteen mee aan de slag te gaan. Het lijkt een andere wereld, echter de eeuwenoude (sustainable) uitgangspunten en principes van leiderschap, visioning & community building blijken juist enorm toepasbaar in onze wereld van vandaag.

Deze Masterclass inspireert leiders om de stap te zetten naar meer verbondenheid, richting zichzelf, hun organisatie en de maatschappij. Er wordt een uniek programma aangeboden met de 7 virtues ter inspiratie. Deze leiderschapsfilosofie is gebaseerd op het principe dat natuurlijk leiderschap van binnenuit ontwikkelt wordt en al generaties lang doorgegeven door de Native Americans. Het ochtendprogramma met Wisdom-based Leadership wordt geleid door Rolf Winters, leiderschap consultant & filmmaker van Down to Earth. Op basis van de 5 jaar durende verfilmde reis, heeft Rolf de leidende beginselen van wisdom based leadership ervaren en uitgewerkt. Het programma is als volgt:

 • 9:00 Ontvangst
 • 9:30 Welkom door Daphne Laan, MD Down to Earth Collective
 • 9:40 Introductie Rolf Winters & context personal leadership
 • 9:50 Down to Earth film
 • 11:20 Dialoog Rolf ‘walking your path’
 • 12:00 Koffie pauze
 • 12:15 Wisdom-based Leadership - Paradigm shifts & 7 virtues
 • 13:15 Reflective Lunch
 • 14:15 Wisdom-based Leadership in practice – keuze uit tweetal workshops (zie tracks hieronder)
 • 16:45 Wrap up & setting intentions
 • 17:00 Closing fire ceremony
 • 18:00 Borrel tot 19:00

DOWN to EARTH is een ‘call to action’. De documentaire representeert een gedachtegoed dat leiders van de toekomst en hun organisaties uitnodigt zich in te zetten voor een betere wereld. De inspiratie en het bewustzijn vanuit de film worden vertaald naar persoonlijk leiderschap. Vanuit je eigen authentieke bron van wijsheid, ervaar je hoe jouw unieke vorm van leiderschap tot zijn recht komen. Deze Masterclass helpt je te ontdekken hoe je jouw organisatie kan beïnvloeden en leiden in belangrijke transitie processen. Je ontdekt nieuwe wegen om je eigen innerlijke bron van wijsheid aan te boren als betrouwbaar kompas bij het navigeren in dit revolutionaire tijdperk.

We rekenen op bijzondere ontmoetingen en gesprekken tijdens de afsluitende borrel die bijdragen aan onze gezamenlijke missie de wereld een stukje mooier te maken.

Workshop tracks:

Share with friends

Date and Time

Location

Eventcentrum Zonnestraal

17 Loosdrechtse Bos

1213 RH Hilversum

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved