Free

Masterclass “Je Droomwoning Aankopen & Verkopen”

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Haardstedelaan 16

Huizen

Netherlands

View Map

Event description

Description

Leer wat jij kunt doen om echt succesvol te zijn bij de aankoop van jouw nieuwe en de verkoop van de huidige woning tijdens de gratis masterclass op woensdag 9 oktober 2019

Deze inspirerende en leerzame avond is een fantastische mogelijkheid om je goed te laten informeren en frisse ideeën op te doen over hoe je van de aankoop van jouw nieuwe huis en/of verkoop van appartement een echt succes te maken


Leer de strategieen en de slimste tips en tricks om:

 1. Eerst het huis van je dromen te vinden en
 2. Vervolgens je huidige woning snel en goed verkocht krijgt.

  …en hoe deze beide transacties zo in een onderhandeling kunt inzetten en op elkaar afstemt dat je nooit zonder een dak boven je hoofd, maar ook nooit op dubbele lasten komt te zitten.


De volgende onderwerpen gaan we behandelen:

Voor de AANKOOP:

 • je droomwoning ook echt kunnen vinden
 • wat die je als er meerdere andere kopers voor hetzelfde huis zijn
 • de ideale “route tot aankoop”
 • slimme aankoop en onderhandelingen strategieën

en voor de VERKOOP:

 • bepaal een slimme vraagprijs die ook veel kijkers trekt
 • verkoopteksten schrijven die kijkers verleiden
 • optimaal gebruik van Funda, internet en social media
 • hoe de hoogste biedingen van kijkers krijgen


Het is een interactieve avond waarbij je mij kan ook bevragen over onderwerpen zoals: de beste marketingtechnieken, slimmer onderhandelen, omgaan met makelaars en juridische zaken.


Tijdstip en Locatie

De Masterclass start om 20:00 uur. Inloop is vanaf 19:45 uur. Locatie: Haardstedelaan 16, 1271NM Huizen. Mail mij op info@markteeuwissen.nl of bel naar 035-2031477.


Over Mark Teeuwissen

Ik ben makelaar, docent en schrijver en geef regelmatig lezingen en masterclasses over verkopen en aankopen van woningen. De afgelopen jaren heb ik enkele honderden particuliere verkopers geholpen bij het opstarten van hun woningverkoop. Met mijn verkoopkennis en jarenlange ervaring heb ik een innovatieve visie ontwikkeld over hoe je het beste je huis kunt verkopen. Ik ben de schrijver van het praktische boek “Je huis verkoop je zo” waarin ik uitleg wat de zes sleutelfactoren van een succesvolle verkoop zijn en hoe jij je eigen verkoop kunt organiseren. www.jehuisverkoopjezo.nl.

Daarnaast heb ik Makelaardij 3.0 opgericht. Een makelaar, nieuwe stijl, waarbij de volledige verkoop- en aankoopservice als losse modules is opgebouwd. Hierdoor kan jij als koper of verkoper altijd zelf je eigen dienstverlening samenstellen. Niks meer en niks minder! www.markteeuwissen.nl.


Share with friends

Date and Time

Location

Haardstedelaan 16

Huizen

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved