Masters of the Mutual Gains Approach

Actions and Detail Panel

Sales Ended

Sales Have Ended

Registrations are closed
De registratie is gesloten. Registration is closed.

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Online event

Sales Have Ended

Registrations are closed
De registratie is gesloten. Registration is closed.
Event description
Masters of the Mutual Gains Approach

About this event


		Masters of the Mutual Gains Approach image

Vertrouwen bouwen en behouden

Vertrouwen kunnen bouwen is een onmisbare vaardigheid bij het toepassen van de Mutual Gains Approach. Maar wat is eigenlijk vertrouwen en waarom is het zo belangrijk? Hoe overwin je wantrouwen? Vertrouwen is niet zo ongrijpbaar als het soms lijkt. Je kunt het daadwerkelijk opbouwen en ook herstellen als dat nodig is. Marja van Schie slaat in dit webinar de brug tussen theorie en praktijk en illustreert met praktische voorbeelden hoe bouwen aan vertrouwen er uit ziet.

Vragen

Vragen over vertrouwen aan Marja van Schie kun je vooraf al indienen. Doe dat uiterlijk donderdag 9 september. Het e-mailadres om vragen in te sturen vind je in de bevestigingsmail die je krijgt na inschrijven.

Spreker

Marja van Schie

Marja van Schie is Verbindend Onderhandelaar voor Inclusief en voor P2. Ze ondersteunt organisaties, overheden, ondernemers en burgers die oplossingen zoeken voor weerbarstige maatschappelijke vraagstukken. Ze werkt aan wateropgaven, de aanpak van de stikstofproblematiek, groen-groen dilemma’s zoals duurzame energie en natuurbehoud en in sociaaleconomische vraagstukken voor de SER. Marja geeft trainingen Verbindend Onderhandelen in Nederland en daarbuiten en houdt zich actief bezig met de ontwikkeling van het vakgebied.

We gebruiken Zoom voor deze webinars.

Komende webinars

Maandag 11 oktober, van 19.30 tot 20.30 uur

The climate negotiations in the context of the SDG process (English)

Adil Najam

Maandag 15 november, van 19.30 tot 20.30 uur

Bestuurders moeten besturen (Nederlands)

Hans van Zijst

Dit webinar is het eerste van een serie van drie in het najaar van 2021. Het is een vervolg op de vier webinars in het voorjaar van 2021.

Het eerste webinar: (Mis)understadings about BATNA kunt u hier terugkijken. Het tweede webinar Culturele barrières bij het toepassen van het Mutual Gains gedachtegoed kunt u hier terugkijken. Het derde webinar: Self-knowledge as a source of power in negotiations kunt u hier terugkijken. Het vierde webinar: Resolving Land and Energy Conflicts kunt u hier terugkijken.

Date and time

Location

Online event

Organiser MGA-Netwerk

Organiser of Masters of the Mutual Gains Approach

Save This Event

Event Saved