Mega zomermarkt Hoorn

Mega zomermarkt Hoorn

Actions and Detail Panel

Unavailable

Date and time

Location

Binnenstad Hoorn

Grote Noord 140

1621 Hoorn

Netherlands

View map

De jaarlijkse Weversmarkt samen met de Platen- en CDbeurs. Een absolute must voor iedere creatieveling en muziekliefhebber!

About this event

Maar liefst 300 kramen staan door de gehele Hoornse binnenstad opgesteld. De hoofdmoot wordt ingevuld door de standhouders van de weversmarkt. Maar ook de jaarlijkse Platen- en CDbeurs wordt georganiseerd met zo'n 100 kraamhouders uit heel Europa. Daarnaast is er ruimte voor aanbieders met antiek, curiosa, boeken, woon- en tuindecoratie, vintage en andere bijzondere handel.

Een kraam bestellen om deel te nemen kan hier!

Of je nu in Hoorn woont of als gast komt, de oude binnenstad trekt! Er is een mooi ’winkelrondje’ waar alle bekende winkels maar ook unieke zaken te vinden zijn. En grenzend aan dit ’winkelrondje’ vind je bijzondere winkels met bijvoorbeeld cadeauartikelen, boeken, antiek en curiosa, maar ook musea en galeries. En je belandt dan uiteraard ook in de haven, misschien wel de mooiste haven aan het IJsselmeer...

Je loopt in Hoorn niet door een historische stad, nee je ruikt en voelt bij ons de geschiedenis van de VOC, de WIC en de walvisvaarders. Met een beetje geluk hangen de vissers hun netten te drogen aan de brug, wordt in de haven een oud schip opgeknapt en vertelt een Horinees je een prachtverhaal. Bijvoorbeeld over de avonturen van de Jongens van Bontekoe. Of de Slag van Bossu die ooit pal voor de Hoornse kust werd uitgevochten.

Hoorn heeft een rijke historie. Kom die proeven!

Share with friends

Save This Event

Event Saved