€21.95 – €74.13

MenSociety X BEARDsterdam 2020

Event Information

Location

Location

Gashouder, Westergas

Klönneplein 1

1014 DD Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

It’s a man’s world!

Mis MenSociety, het eerste mannen lifestyle event van Nederland, op zaterdag 16 mei 2020 niet! Op MenSociety vind je een leuk en verrassend aanbod van producten en diensten voor mannen: mode, sneakers, sieraden, horloges, grooming, motors, gadgets, accessoires, games, tattoos, bier, whisky, cocktails, muziek…

Daarnaast wordt tijdens MenSociety het grootste baard event van Europa gehost: BEARDsterdam dat honderden ‘baardmannen’ trok in 2019 en een geweldig programma heeft met o.a. een Europese baardcompetitie en een burlesque wedstrijd.

Onderga dit alles in een festival sfeer met een relaxte vibe op een locatie die tot de verbeelding spreekt: de iconische ronde ‘Gashouder’ van de Westergas in Amsterdam. MenSociety is allesbehalve elitair en is toegankelijk voor mannen met een interesse in mannen lifestyle. Wij halen alles uit de kast om van deze eerste editie een knaller te maken!

NB Inschrijven voor de grootste baard wedstrijd van Europa of voor de pin-up wedstrijd kan binnenkort via www.beardsterdam.com. Voor mannen met een baard: op deze eventbrite ticket website kun je ook kiezen voor het zogenaamde BEARDsterdam VIB package (Very Important Beard Package) inclusief ticket BEARDsterdam & MenSociety.

Hou voor programma updates de website www.men-society.com en www.beardsterdam.com in de gaten!

MenSociety is het niet te missen mannen lifestyle event van Nederland. SEE YOU SOON!

Locatie:

Gashouder, Klönneplein 1, Amsterdam

Klik hier voor een routebeschrijving


PS Nice to know:

MenSociety is een uitbreiding van een event gericht op barbers: Barbersociety Live. Het 5-jarig jubileum van dit evenement vindt aansluitend op MenSociety plaats op zondag 17 mei. In feite is MenSociety ontstaan omdat klanten van barbers ook graag het vakevent BarberSociety Live wilden bezoeken omdat het zo’n gave vibe heeft (check de aftermovie hier). Alleen gaat MenSociety verder dan ‘haar’ en ‘baard’ en is het volledig gericht op mannen lifestyle. Ben je een barber en heb je interesse in het vakevent BarberSociety Live? Dan kun je hier ook een tweedaags ticket kopen voor MenSociety en BarberSociety Live (16 en 17 mei 2020).


Share with friends

Location

Gashouder, Westergas

Klönneplein 1

1014 DD Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved