MenSociety X BEARDsterdam 2021

Event Information

Location

Location

Westergas

Klönneplein 1

1014 DD Amsterdam

Netherlands

View Map

Event description

Description

MenSociety 2020 geannuleerd

MenSociety 2020 is helaas geannuleerd vanwege de COVID-19 maatregelen van de Nederlandse regering.Ticketkopers hebben reeds een mail ontvangen via Eventbrite i.v.m. restitutie mogelijkheden.

Als het virus verslagen is, zullen we samen met sponsoren en de diverse betrokken partijen de mogelijkheden voor MenSociety 2021 bespreken om zo alsnog de eerste editie van dit mannen lifestyle event te kunnen neerzetten. We hopen eind dit jaar de datum bekend te maken.

Hopelijk tot ziens op MenSociety 2021!

Sneak Peek MenSociety next edition

IT’S A MAN’S WORLD!

MenSociety is hét lifestyle event voor mannen en vindt plaats in Amsterdam. Op MenSociety vind je een leuk en verrassend aanbod van producten en diensten voor mannen: mode, sneakers, sieraden, horloges, grooming, motoren, gadgets, accessoires, games, tattoos, bier, whisky, cocktails, muziek…

Daarnaast wordt tijdens MenSociety het grootste baard event van Europa gehost ‘BEARDsterdam’ dat een geweldig programma heeft met o.a. een Europese baardcompetitie en een burlesque wedstrijd.

Onderga dit alles in een festival sfeer met een relaxte vibe op een locatie van de Westergas in Amsterdam.

MenSociety is het niet te missen event voor mannen met een interesse in mannen lifestyle!

Nice to know: MenSociety is een uitbreiding van een event gericht op barbers: Barbersociety Live. Het 5-jarig jubileum van dit evenement vindt aansluitend op MenSociety plaats op de zondag. In feite is MenSociety ontstaan omdat klanten van barbers ook graag het vakevent BarberSociety Live wilden bezoeken omdat het zo’n gave vibe heeft (check de aftermovie hier). Alleen gaat MenSociety verder dan ‘haar’ en ‘baard’ en is het volledig gericht op mannen lifestyle producten.


Share with friends

Location

Westergas

Klönneplein 1

1014 DD Amsterdam

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved