Free

MIT subsidie R&D - voorlichtingswebinar

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Online event

Event description
In deze webinar praten we u bij over de Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT-regeling).

About this event

De MIT-regeling is in 2021 iets veranderd. In een online webinar - op 24 juni 2021 om 14:00 uur - lichten PIM deze veranderingen samen met de Provincie Noord-Holland toe. De uitnodigingslink hiervoor ontvangt u na het inschrijven via onderstaande button.

Valerie Vallenduuk zal kort iets meer over PIM Noord-Holland vertellen en hoe PIM u kan ondersteunen bij financierings(aan)vragen zoals de MIT subsidie. Margot Recter van de provincie Noord-Holland zal dieper ingaan op de MIT-regeling, waarvoor deze bedoeld is en hoe u deze kunt aanvragen. Achteraf is er ruimte om vragen te stellen.

Lukt het niet om live in te schakelen? PIM NH organiseert een MIT spreekuur, meer informatie hierover is binnen kort te vinden op www.pimnh.nl/agenda of neem contact of voor een kennismakingsgesprek.

Share with friends

Date and time

Location

Online event

{ _('Organizer Image')}

Organizer PIM - Noord-Holland

Organizer of MIT subsidie R&D - voorlichtingswebinar

De provincie Noord-Holland investeert in een duurzaam en innovatief midden- en kleinbedrijf. Om meer (duurzame) innovaties binnen het mkb te stimuleren helpt de provincie bij het wegnemen van (financiële) knelpunten. Om ondernemers daarbij te helpen is PIM opgericht. PIM is een initiatief van de provincie Noord-Holland dat wordt uitgevoerd door KplusVHaarlemValley en ACE. 

Save This Event

Event Saved