Free

Muzus Academy 1: Laat verrekenen geen beperking zijn

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and time

Event description
We brengen de wereld van beleid en van de eindgebruiker bij elkaar in deze vernieuwende workshop.

About this event

Muzus Academy 1: Laat verrekenen geen beperking zijn

Voor mensen in de bijstand zou een uitkering een oplossing moeten zijn, maar uit ons onderzoek, een samenwerking tussen Muzus en Optimalistic, blijkt het tegendeel vaak waar te zijn. Ons onderzoek bestaat uit een unieke mix tussen contextmapping onderzoek, processcans en grootschalig kwantitatief onderzoek. We nemen je mee in de kwantitatieve resultaten, verhalen van de doelgroep en het beleid en de uitvoering dat hieraan ten grondslag ligt. Maar we kijken ook vooruit: hoe kunnen we morgen al een verschil maken door de klant écht centraal te zetten in de dienstverlening.

In het webinar 'Laat verrekenen geen beperking zijn' nemen we je mee in de resultaten van het onderzoek aan de hand van de design thinking methodiek. Meld je aan voor deze webinar op 24 juni.

Het evenement vindt online plaats via Microsoft Teams. De link wordt naar je toe gemaild als je je aanmeldt voor het evenement!

Onze webinars

Muzus biedt diverse trainingen om jouw verschillende vaardigheden rondom ontwerp te verbeteren. De trainingen zijn vormgegeven op een manier dat ze vakmensen uit elke sector inspireren. Het is hierbij onbelangrijk wat jouw voorkennis is van service design. Een leergierige houding is daarentegen wel een must!

Blijf op de hoogte van onze webinars door hier je email achter te laten!

We bieden deze zomer twee webinars aan:

1. Laat verrekenen geen beperking zijn

24 juni 9:00 - 11:00

Samen met Optimalistic gaan we aan de slag om dienstverlening voor mensen in de bijstand te verbeteren, door de persoon centraal te zetten.

2. Innoveren binnen de Inburgeringswet

7 juli 9:00 - 11:00

De nieuwe wet inburgering komt er aan. Een uitdaging, of juist een kans? Hoe kan een ontwerpende aanpak bijdragen aan het ontwikkelen en inrichten van de gemeentelijke dienstverlening?


		Muzus Academy 1: Laat verrekenen geen beperking zijn image
Share with friends

Date and time

Organiser Muzus

Organiser of Muzus Academy 1: Laat verrekenen geen beperking zijn

Save This Event

Event Saved