99 € – 247 €

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Mauritz Salon en Hotel

39-41 Landpoortstraat

4797 AN Willemstad

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Zet jezelf als succesvolle vrouw nog krachtiger neer, kom naar het ‘Nog Mooier Event’

Je kunt maar één keer een eerste indruk achterlaten. Op basis van die indruk start al dan niet een samenwerking. Dus zit jij lekker in vel? Straal je van binnenuit? Weet je hoe jij jezelf als merk kunt presenteren en laat die foto op je profiel wel echt zien wie jij bent?

Laat de wereld zien wat jij allemaal te bieden hebt

Eerlijk waar, het is zonde als jij al die mooie kwaliteiten voor jezelf houdt. Gun jezelf dat podium en haal het beste uit jezelf. Hoe? Dat ontdek je op 22 juni op het ‘Nog Mooier Event’. Na afloop weet jij precies wat je kunt doen om jezelf als merk, stralend van binnen en van buiten, te presenteren!

Het event bestaat uit een middagprogramma en een avondprogramma. ‘s Middags staan drie professionals voor je klaar om jou 1-op-1 een half uur lang te adviseren op het gebied van je werk, je gezondheid en schoonheid en hoe je jezelf neerzet in de buitenwereld. En ‘s avonds geeft presentatrice en schrijfster Vivian Reijs een masterclass over optimaal presteren dankzij een gezonde leefstijl.

Exclusieve 1-op-1 begeleiding

Speciaal voor jou hebben Esmeralda Korteweg, Kitty Scherff en Miranda Koevoets een persoonlijk adviestraject samengesteld om jou te stimuleren nog meer uit jezelf te halen. Een half uur lang hebben zij de volle aandacht, alleen voor jou!

Esmeralda Korteweg van De Gelukkige Loopbaan is een gedreven en ervaren burn-out- en loopbaancoach. Esmeralda gaat met jou in gesprek hoe jij jezelf als merk kunt neerzetten. Een uitdagend gesprek waarbij je praktische handvatten en tips aangereikt krijgt die je meteen in jouw business of loopbaan kunt toepassen. Je besteedt zo’n 90.000 uur in je leven aan werken, waarom er dus niet de mooiste tijd van je leven van maken?

Kitty Scherff van Trends&Lifestyle is dé expert op het gebied van anti-aging. Dankzij de combinatie van persoonlijke aandacht, deskundig en eerlijk advies, de beste (natuurlijke!) producten en ondersteuning bij een gezonde leefstijl, laat Trends&Lifestyle iedere huid weer stralen. Om te weten wat er het beste bij jouw huid past, begint Kitty met een uitgebreide huidanalyse. Op basis daarvan krijg je concrete tips en voedingsadviezen hoe jij ervoor kunt zorgen dat je er jeugdig uitziet en uit blijft zien. Een gezonde en stralende huid ligt nu ook voor jou binnen handbereik!

Miranda Koevoets van Lightcatch Fotografie is een fotografe met oog voor detail. Ook kan zij als geen ander jou op je gemak stellen, zodat jij ontspannen en natuurlijk op de foto staat. Driekwart van de zakelijke communicatie gaat tegenwoordig via internet, denk aan je website, Facebook en LinkedIn. Goed beeld bij jouw verhaal is daarom uitermate belangrijk. Samen met Miranda bekijk je of jouw foto’s uitstralen wie jij werkelijk bent. Miranda geeft je tips over hoe jij met beeld nog beter je klanten kunt bereiken.

Masterclass van presentatrice en schrijfster Vivian Reijs

Naast presentatrice en schrijfster is Vivian ook orthomoleculair voedingstherapeut en hormoontherapeut. Speciaal voor het Nog Mooier Event geeft Vivian een masterclass over hoe jij door middel van een gezonde leefstijl nog meer uit het leven kunt halen. Want echt succes begint bij lekker in je vel zitten: van binnen en van buiten!

Netwerken onder het genot van verrukkelijke bubbles&bites

Wil je een kwestie over jouw werk, beauty of beeldmateriaal aan één van onze professionals voorleggen? Dat kan! Na afloop van de masterclass wandelen Esmeralda, Kitty en Miranda rond om jouw vragen te beantwoorden. En wist je dat meer dan 80% van de zakelijke kansen komen uit je netwerk? Daarom is er na afloop de gelegenheid om te netwerken met vrouwen die net zo gedreven zijn als jij. Terwijl jij daar nieuwe, waardevolle contacten opdoet, sta je niet met lege handen. De overheerlijke bubbles&bites geven net die extra dimensie aan je gesprek!

Wil jij dit event niet missen? Bestel dan hier je ticket

Prijs voor de middag €179*

Prijs voor de avond € 99 (incl. laatstverschenen boek van Vivian)

*Let op! We nemen tijdens de 1-op-1 sessies alle tijd voor jou, zodat we je echt verder kunnen helpen. Om deze exclusiviteit te garanderen, zijn er maar 9 tickets beschikbaar. Wees er dus snel bij!

Tijd:welkom 19.30 start 20.00 uur

Aanbieding

Wil je optimaal van deze dag gebruik maken en zowel het middag- als het avondprogramma volgen? Kies dan voor de combinatieticket: Je betaalt slechts €247,- en natuurlijk ontvang je ook het boek van Vivian.

Meer weten over Esmeralda, Kitty, Miranda of Vivian? Neem dan een kijkje op de website:

www.degelukkigeloopbaan.nl van Esmeralda

www.trendsandlifestyle.nl van Kitty

www.mirandakoevoets.com van Miranda

www.vivonline.nl van Vivian

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Mauritz Salon en Hotel

39-41 Landpoortstraat

4797 AN Willemstad

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen