€16.50

Non-dualiteit in de Praktijk

Event Information

Location

Location

De Bewustzijnschool

467 Keizersgracht

1017 DK Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 1 day before event

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Event description

Description

This lesson can be given in English as well

Waarschijnlijk heb je nu een leven dat zeer Instagram en LinkedIn waardig is: een leuke partner, een uitdagende baan, een sociaal leven, actieve en schitterende vakanties. Eigenlijk zou er weinig mogen zijn waarover je zou mogen klagen, maar ergens voelt toch niet lekker.

Je (her)kent dit gevoel wel en probeert er ook actief iets mee te doen. Je leest veel boeken en blogs over onder andere persoonlijke ontwikkeling, flow, identiteit of spiritualiteit. De opgedane kennis neemt niet weg dat je je tussen alle activiteiten en hoogtepunten onrustig en onzeker voelt. Je bemerkt een intern conflict: de dingen die je doet en zegt zijn niet altijd in lijn met wat je zou willen doen en zeggen. Je bent je bewust geworden hiervan en hebt ook al een manier gevonden om dat conflict (tijdelijk) te onderdrukken; door sport, eten, alcohol, meditatie of sociale afspraken, wat maar werkt om dat gevoel even niet te voelen. Misschien ben je al eens bij een coach of psycholoog geweest om erover te praten.

Met alles wat je al hebt gedaan, heb je al goede stappen gezet. Maar uiteindelijk heb je nog geen bevredigend antwoord op de vraag: “wie ben ik nou eigenlijk?”

Het is een vraag die onbeantwoord blijft, omdat je het antwoord zoekt binnen de kaders die je al kent en toepast. Anders gezegd, het zijn de overtuigingen, gedachten, patronen en gewoontes die je jouw leven lang zo goed hebben geholpen, die nu ook de limitatie opleveren om verder te komen.

Je kan de antwoorden niet vinden door er nog meer over te lezen of nog meer over te denken. Externe bronnen helpen niet (voldoende), omdat het ware antwoord in jezelf ligt. Ergens voel je dat dat waar is, maar je hebt geen idee hoe je daar kunt komen en hoe je met die kant van jezelf in contact kan komen.

Als je speelt met deze vraag, of andere existentiële vragen, dan kunnen wij je hiermee helpen. Of je op zoek bent naar de “ware jij”, of je van je limiterende overtuigingen af wil, of je wilt “echt geluk” vinden, we kunnen je helpen richting een vrijer leven op basis van zelf-realisatie en vertrouwen.


Share with friends

Date and Time

Location

De Bewustzijnschool

467 Keizersgracht

1017 DK Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refunds up to 1 day before event

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Save This Event

Event Saved